İstanbul'dan kano ile yola çıktılar, 20 günde Samsun'a ulaştılar

Diğer 17.05.2019 - 14:43, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2557+ kez okundu.
 

İstanbul'dan kano ile yola çıktılar, 20 günde Samsun'a ulaştılar

ATATÜRK'ün Samsun'a çıkışının 100'üncü yılı anısına İstanbul'dan kano ile yola çıkan grup, Samsun'a ulaştı. Sakarya, Düzce, Zonguldak, Bartın, Kastamonu ve Sinop kıyılarını geçerek Atakum ilçesi sahil şeridine ulaşan 3 kişilik kano ekibi, yolculuklarının 20'nci gününde Samsun'a geldi.    Kano sporuyla ilgilenen bir grup öğrencinin karşıladığı ekip, Bandırma Vapuru'nun kaptanı İsmail Hakkı Durusu'nun torunu Necat Ulugöl'den aldıkları Türk bayrağını Samsun Valiliği'ne teslim etmek üzere Atakum'da yolcululuklarına son verdi. Daha önce de uyuşturucu ile mücadele konusunda farkındalık yaratmak için İstanbul'dan Trabzon'a tek başına ulaşan ekip lideri Şenol Özdemir, "Bugün 20'nci gün. Buradayız, çok mutluyuz. Pazar günü bir aksilik olmazsa sayın valimize Necat Ulugöl'den aldığımız Türk bayrağını takdim edeceğiz" dedi. 

ATATÜRK'ün Samsun'a çıkışının 100'üncü yılı anısına İstanbul'dan kano ile yola çıkan grup, Samsun'a ulaştı. Sakarya, Düzce, Zonguldak, Bartın, Kastamonu ve Sinop kıyılarını geçerek Atakum ilçesi sahil şeridine ulaşan 3 kişilik kano ekibi, yolculuklarının 20'nci gününde Samsun'a geldi. 

 

Kano sporuyla ilgilenen bir grup öğrencinin karşıladığı ekip, Bandırma Vapuru'nun kaptanı İsmail Hakkı Durusu'nun torunu Necat Ulugöl'den aldıkları Türk bayrağını Samsun Valiliği'ne teslim etmek üzere Atakum'da yolcululuklarına son verdi. Daha önce de uyuşturucu ile mücadele konusunda farkındalık yaratmak için İstanbul'dan Trabzon'a tek başına ulaşan ekip lideri Şenol Özdemir, "Bugün 20'nci gün. Buradayız, çok mutluyuz. Pazar günü bir aksilik olmazsa sayın valimize Necat Ulugöl'den aldığımız Türk bayrağını takdim edeceğiz" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi