İŞTE BU . Belediye otobüsleri öğrencilere ücretsiz

Genel 18.05.2019 - 12:13, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2588+ kez okundu.
 

İŞTE BU . Belediye otobüsleri öğrencilere ücretsiz

DÜZCE’nin Akçakoca ilçesinin MHP’li Belediye Başkanı Okan Yanmaz, meclis kararıyla belediye otobüslerini, ilk ve ortaokul öğrencilerine bedava yaptı.   Öğrenciler dağıtılan kart ile günde 4 kez otobüslere bedava binebiliyor. MHP’li Belediye Başkanı Okan Yanmaz, ilk belediye meclis toplantısında gündeme getirdiği öğrencilere ücretsiz seyahat projesini hayata geçirdi. Akçakoca Belediye Meclisi'nde oy birliği ile kabul edilen karar doğrultusunda ilk ve ortaokul öğrencileri, belediye otobüslerine günde 4 kez ücretsiz binebilecek. Öğrencilere bedava ulaşım sağlayacak kartlar da dağıtıldı.   Projeden memnun olduklarını söyleyen öğrenciler, “ Otobüse ücretsiz binebiliyoruz. Okula rahat gidebiliyoruz. Bu yüzden belediye başkanımıza teşekkür ederiz” dediler. Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz da velilere ve öğrencilere destek olmak istediklerini dile getirerek, “Sekiz yıllık eğitim sürecindeki çocuklarımıza, şehir içi otobüslere ücretsiz biniş kartı verdik. Bedava binişler günde dört kez olabilecek. Sabahları okul gelişinde, öğlen yemek çıkışı ve yemek dönüşü, akşam ise okul çıkışında kullanabilecekler. Bu serbest biniş kartı ile hem ailelerin yükünü hafifletmiş olalım hem de öğrencilerimizin gidiş gelişleri rahat olsun diye düşündük.  Öğrencilerimiz için ilerleyen günlerde değişik projelerimiz olacak. Sosyal belediyeciliğe ağırlık vereceğiz” şeklinde konuştu. 

DÜZCE’nin Akçakoca ilçesinin MHP’li Belediye Başkanı Okan Yanmaz, meclis kararıyla belediye otobüslerini, ilk ve ortaokul öğrencilerine bedava yaptı.

 

Öğrenciler dağıtılan kart ile günde 4 kez otobüslere bedava binebiliyor. MHP’li Belediye Başkanı Okan Yanmaz, ilk belediye meclis toplantısında gündeme getirdiği öğrencilere ücretsiz seyahat projesini hayata geçirdi. Akçakoca Belediye Meclisi'nde oy birliği ile kabul edilen karar doğrultusunda ilk ve ortaokul öğrencileri, belediye otobüslerine günde 4 kez ücretsiz binebilecek. Öğrencilere bedava ulaşım sağlayacak kartlar da dağıtıldı.

 

Projeden memnun olduklarını söyleyen öğrenciler, “ Otobüse ücretsiz binebiliyoruz. Okula rahat gidebiliyoruz. Bu yüzden belediye başkanımıza teşekkür ederiz” dediler. Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz da velilere ve öğrencilere destek olmak istediklerini dile getirerek, “Sekiz yıllık eğitim sürecindeki çocuklarımıza, şehir içi otobüslere ücretsiz biniş kartı verdik. Bedava binişler günde dört kez olabilecek. Sabahları okul gelişinde, öğlen yemek çıkışı ve yemek dönüşü, akşam ise okul çıkışında kullanabilecekler. Bu serbest biniş kartı ile hem ailelerin yükünü hafifletmiş olalım hem de öğrencilerimizin gidiş gelişleri rahat olsun diye düşündük.  Öğrencilerimiz için ilerleyen günlerde değişik projelerimiz olacak. Sosyal belediyeciliğe ağırlık vereceğiz” şeklinde konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi