Jandarma, Beril'in oyun hamuru isteğini geri çevirmedi

Törenler 14.08.2020 - 14:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2800+ kez okundu.
 

Jandarma, Beril'in oyun hamuru isteğini geri çevirmedi

RİZE'nin Pazar ilçesinde ailesiyle karantinada olan Beril Memiş'in (5) oyun hamuru isteği, jandarma ekipleri tarafından yerine getirildi.    İlçeye bağlı Yemişli köyündeki evinde karantinada olan Murat Yemiş, jandarmayı arayarak kızı Beril’in oyun hamuru istediğini, ancak dışarı çıkamadığı için alamadığını söyledi. Bunun üzerine İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, satın aldığı oyun hamurunu gittikleri köyde küçük kıza teslim etti. Sürpriz karşısında mutluluk yaşayan Beril, asker selamıyla jandarma ekiplerine teşekkür etti. Sosyal medyada paylaşılan o anlara ait görüntüler ilgi gördü.  

RİZE'nin Pazar ilçesinde ailesiyle karantinada olan Beril Memiş'in (5) oyun hamuru isteği, jandarma ekipleri tarafından yerine getirildi. 

 

İlçeye bağlı Yemişli köyündeki evinde karantinada olan Murat Yemiş, jandarmayı arayarak kızı Beril’in oyun hamuru istediğini, ancak dışarı çıkamadığı için alamadığını söyledi. Bunun üzerine İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, satın aldığı oyun hamurunu gittikleri köyde küçük kıza teslim etti. Sürpriz karşısında mutluluk yaşayan Beril, asker selamıyla jandarma ekiplerine teşekkür etti. Sosyal medyada paylaşılan o anlara ait görüntüler ilgi gördü.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi