Jandarmadan kaçak sigara ve içki operasyonu

Karadeniz 10.07.2019 - 11:57, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 6202+ kez okundu.
 

Jandarmadan kaçak sigara ve içki operasyonu

Bolu İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin Dörtdivan, Yeniçağa ve Göynük'te düzenlediği operasyonlarda 9 şişe kaçak içki, 2 bin 10 paket kaçak sigara ve 15 gram skunk maddesi ele geçirildi.  Bolu İl Jandarma Komutanlığı ekipleri TEM Otoyolu'nun Dörtdivan mevkiinde bir yolcu otobüsünü durdurdu.   Araçta yapılan aramada, 640 paket kaçak sigara ve 9 şişe içki ele geçirildi, 2 şüpheli gözaltına alındı. Jandarmanın, Yeniçağa D-100 karayolu geçişi üzerinde durdurduğu bir yolcu otobüsünde yaptığı aramada ise bin 370 paket kaçak sigara ele geçirildi. Bu olayda da 5 kişi gözaltına alındı. Jandarma ekiplerinin Göynük ilçesinde yaptığı yol uygulamasında ise bir otomobilde arama yapıldı. Aramada 15 gram skunk ele geçirilirken, 1 şüpheli de gözaltına alındı.  

Bolu İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin Dörtdivan, Yeniçağa ve Göynük'te düzenlediği operasyonlarda 9 şişe kaçak içki, 2 bin 10 paket kaçak sigara ve 15 gram skunk maddesi ele geçirildi.  Bolu İl Jandarma Komutanlığı ekipleri TEM Otoyolu'nun Dörtdivan mevkiinde bir yolcu otobüsünü durdurdu.

 

Araçta yapılan aramada, 640 paket kaçak sigara ve 9 şişe içki ele geçirildi, 2 şüpheli gözaltına alındı. Jandarmanın, Yeniçağa D-100 karayolu geçişi üzerinde durdurduğu bir yolcu otobüsünde yaptığı aramada ise bin 370 paket kaçak sigara ele geçirildi. Bu olayda da 5 kişi gözaltına alındı. Jandarma ekiplerinin Göynük ilçesinde yaptığı yol uygulamasında ise bir otomobilde arama yapıldı. Aramada 15 gram skunk ele geçirilirken, 1 şüpheli de gözaltına alındı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi