KIYIM DEVAM EDİYOR. SÜPER LİGDE BİR HOCA DAHA GİTTİ.

Spor 31.12.2019 - 09:39, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1806+ kez okundu.
 

KIYIM DEVAM EDİYOR. SÜPER LİGDE BİR HOCA DAHA GİTTİ.

Antalyaspor, Tomas ile yollarını ayırdı!   Süper Lig takımlarından Antalyaspor'da Teknik Direktör Stjepan Tomas ile yollar ayrıldı. Kırmızı-beyazlı takım, cumartesi günü Galatasaray'a deplasmanda 5-0 mağlup olmuştu. Antalyaspor, teknik direktör Stjepan Tomas ile yollarını ayırdı. Kırmızı beyazlı kulüpte 15 Kasım'da teknik direktörlük görevine başlayan Stjepan Tomas, 6 maçta takımın başında yer aldı. Antalyaspor bu maçlarda 3 beraberlik, 3 mağlubiyet yaşadı. Antalyaspor yönetiminin Stjepan Tomas ile yaptıkları görüşmede, sözleşmenin karşılıklı feshine karar verildi.

Antalyaspor, Tomas ile yollarını ayırdı!
 

Süper Lig takımlarından Antalyaspor'da Teknik Direktör Stjepan Tomas ile yollar ayrıldı. Kırmızı-beyazlı takım, cumartesi günü Galatasaray'a deplasmanda 5-0 mağlup olmuştu.


Antalyaspor, teknik direktör Stjepan Tomas ile yollarını ayırdı.


Kırmızı beyazlı kulüpte 15 Kasım'da teknik direktörlük görevine başlayan Stjepan Tomas, 6 maçta takımın başında yer aldı. Antalyaspor bu maçlarda 3 beraberlik, 3 mağlubiyet yaşadı.



Antalyaspor yönetiminin Stjepan Tomas ile yaptıkları görüşmede, sözleşmenin karşılıklı feshine karar verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi