Kabinede köklü değişiklik geliyor

Siyaset 11.09.2019 - 10:03, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2214+ kez okundu.
 

Kabinede köklü değişiklik geliyor

Kabinede köklü değişiklik geliyor Yeni Şafak yazarı Yusuf Kaplan, AK Parti'deki kabine değişikliğine ilişkin dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Sosyal medya hesabı twitter üzerinden AK Parti'de önemli bir kabine değişikliğinin gerçekleşeceği iddiasında bulunan Kaplan, kabinede gerçekleşecek ve beklenen köklü değişikliğe ise 'Nihayet' şeklinde yanıt verdi. Kaplan ayrıca gerçekleştirilecek kabine değişikliğinde kamuoyunun tepkisine neden olan bakanların da değiştirileceğini söyledi. AK Parti kabinesindeki değişikliğe dair sosyal medya hesabı twitter üzerinden paylaşımda bulunan Kaplan, şu ifadeleri kullandı:

Kabinede köklü değişiklik geliyor


Yeni Şafak yazarı Yusuf Kaplan, AK Parti'deki kabine değişikliğine ilişkin dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.


Sosyal medya hesabı twitter üzerinden AK Parti'de önemli bir kabine değişikliğinin gerçekleşeceği iddiasında bulunan Kaplan, kabinede gerçekleşecek ve beklenen köklü değişikliğe ise 'Nihayet' şeklinde yanıt verdi.


Kaplan ayrıca gerçekleştirilecek kabine değişikliğinde kamuoyunun tepkisine neden olan bakanların da değiştirileceğini söyledi.


AK Parti kabinesindeki değişikliğe dair sosyal medya hesabı twitter üzerinden paylaşımda bulunan Kaplan, şu ifadeleri kullandı:

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi