KADIKÖY'DE HAKEM REZALETİ. FENERBAHÇE AĞIR YARA ALDI.

Spor 08.02.2020 - 22:11, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2536+ kez okundu.
 

KADIKÖY'DE HAKEM REZALETİ. FENERBAHÇE AĞIR YARA ALDI.

Kadıköy’de müthiş maç! Üç penaltı… İki gol… Fenerbahçe, sahasında karşılaştığı Aytemiz Alanyaspor ile berabere kalarak, şampiyonluk yarışında yara aldı. Maçta goller penaltılardan gelirken, Aytemiz Alanyaspor'un penaltısının tekrar edilmesi Fenerbahçeli futbolcuların uzun süre itiraz etmelerine neden oldu. Aytemiz Alanyaspor, bir penaltı vuruşundan ise yararlanamadı. Süper Lig'in 21. haftasında Fenerbahçe, sahasında Aytemiz Alanyaspor ile karşı karşıya geldi. İnanılmaz bir mücadeleye sahne olan karşılaşmada üç kez penaltı kararı verilirken, mücadele 1-1 sona erdi Fenerbahçe'nin golünü 53. dakikada penaltıdan Kruse kaydetti. Alanyaspor'un golünü ise 29. dakikada penaltıdan Cisse kaydetti. Öte yandan Cisse 61. dakikada kullandığı penaltı atışını üst direğe nişanladı.. Geçtiğimiz hafta 4 maçlık galibiyet serisini Trabzon'da bırakan Fenerbahçe, evinde oynadığı maçta Aytemiz Alanyaspor'a da puan kaybetti. İki maçta 5 puan kaybeden Fenerbahçe, şampiyonluk yarışında büyük yara aldı.   88'inci dakikada sağ kanatta topla buluşan Isla, topu içeri çevirdi. Topla buluşan Vedat'ın vuruşunda meşin yuvarlak Onur Bulut'a çarparak geri döndü. El ile oynama olduğu gerekçesi ile yapılan itirazlar sonrası VAR'a başvuran hakem Ümit Öztürk, penaltı olmadığına hükmetti.. Ligde 5 maçtır galip gelen Aytemiz Alanyaspor'un serisi, Kadıköy'de bitmiş oldu. Aytemiz Alanyaspor, bir penaltı vuruşundan yararlanamadığı maçta beraberliğe razı oldu   İki takımın da girdiği net fırsatlardan yararlanamadığı maçta golle penaltılardan geldi. Cisse ve Kruse, takımları adına penaltı noktasından ağları havalandıran isimler oldu. Bu beraberlikle puanını 38 yapan Fenerbahçe, maç fazlasıyla 5. sırada yer aldı. 39 puana ulaşan Aytemiz Alanyaspor ise maç fazlasıyla 3. sıraya yükseldi  

Kadıköy’de müthiş maç! Üç penaltı… İki gol…


Fenerbahçe, sahasında karşılaştığı Aytemiz Alanyaspor ile berabere kalarak, şampiyonluk yarışında yara aldı. Maçta goller penaltılardan gelirken, Aytemiz Alanyaspor'un penaltısının tekrar edilmesi Fenerbahçeli futbolcuların uzun süre itiraz etmelerine neden oldu. Aytemiz Alanyaspor, bir penaltı vuruşundan ise yararlanamadı.


Süper Lig'in 21. haftasında Fenerbahçe, sahasında Aytemiz Alanyaspor ile karşı karşıya geldi. İnanılmaz bir mücadeleye sahne olan karşılaşmada üç kez penaltı kararı verilirken, mücadele 1-1 sona erdi


Fenerbahçe'nin golünü 53. dakikada penaltıdan Kruse kaydetti. Alanyaspor'un golünü ise 29. dakikada penaltıdan Cisse kaydetti. Öte yandan Cisse 61. dakikada kullandığı penaltı atışını üst direğe nişanladı..


Geçtiğimiz hafta 4 maçlık galibiyet serisini Trabzon'da bırakan Fenerbahçe, evinde oynadığı maçta Aytemiz Alanyaspor'a da puan kaybetti. İki maçta 5 puan kaybeden Fenerbahçe, şampiyonluk yarışında büyük yara aldı.

 

88'inci dakikada sağ kanatta topla buluşan Isla, topu içeri çevirdi. Topla buluşan Vedat'ın vuruşunda meşin yuvarlak Onur Bulut'a çarparak geri döndü. El ile oynama olduğu gerekçesi ile yapılan itirazlar sonrası VAR'a başvuran hakem Ümit Öztürk, penaltı olmadığına hükmetti..


Ligde 5 maçtır galip gelen Aytemiz Alanyaspor'un serisi, Kadıköy'de bitmiş oldu. Aytemiz Alanyaspor, bir penaltı vuruşundan yararlanamadığı maçta beraberliğe razı oldu

 

İki takımın da girdiği net fırsatlardan yararlanamadığı maçta golle penaltılardan geldi. Cisse ve Kruse, takımları adına penaltı noktasından ağları havalandıran isimler oldu.


Bu beraberlikle puanını 38 yapan Fenerbahçe, maç fazlasıyla 5. sırada yer aldı. 39 puana ulaşan Aytemiz Alanyaspor ise maç fazlasıyla 3. sıraya yükseldi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi