Karabük’te kısıtlama öncesi pazara akın ettiler

Karadeniz 22.05.2020 - 18:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2890+ kez okundu.
 

Karabük’te kısıtlama öncesi pazara akın ettiler

KARABÜK’te, 4 günlük sokağa çıkma kısıtlaması öncesi vatandaşlar çarşı ve pazara akın etti. Karabük’te, 4 günlük sokağa kısıtlama öncesi alışveriş yapmak isteyenler, kent merkezinde yoğunluğa neden oldu.   Vatandaşlar, Kemal Güneş Caddesi ile kent merkezinde kurulan pazarı doldurdu. İhtiyaçlarını karşılamak isteyen vatandaşları, polis ekipleri sosyal mesafeye uymaları yönünde uyardı. Pazardan alışveriş yapan Coşkun Şanlı, ‘’Herkes evinde kalsın. Bu bayram böyle oldu. İnşallah önümüzdeki bayramları yine coşkulu yaşarız” dedi. Şeyda Uzun da “Evde kalacağız mecburen. Yapacak bir şey yok maalesef. Bayram öncesi alışverişimizi yaptık, alacaklarımızı aldık.  Bu bayram böyle biraz buruk geçecek” diye konuştu.

KARABÜK’te, 4 günlük sokağa çıkma kısıtlaması öncesi vatandaşlar çarşı ve pazara akın etti. Karabük’te, 4 günlük sokağa kısıtlama öncesi alışveriş yapmak isteyenler, kent merkezinde yoğunluğa neden oldu.

 

Vatandaşlar, Kemal Güneş Caddesi ile kent merkezinde kurulan pazarı doldurdu. İhtiyaçlarını karşılamak isteyen vatandaşları, polis ekipleri sosyal mesafeye uymaları yönünde uyardı. Pazardan alışveriş yapan Coşkun Şanlı, ‘’Herkes evinde kalsın. Bu bayram böyle oldu. İnşallah önümüzdeki bayramları yine coşkulu yaşarız” dedi. Şeyda Uzun da “Evde kalacağız mecburen. Yapacak bir şey yok maalesef. Bayram öncesi alışverişimizi yaptık, alacaklarımızı aldık.  Bu bayram böyle biraz buruk geçecek” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi