Karabük’teki pazarda koronavirüs önlemlerine uyuldu 

Karadeniz 20.03.2020 - 18:15, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2913+ kez okundu.
 

Karabük’teki pazarda koronavirüs önlemlerine uyuldu 

KARABÜK’te, semt pazarında tezgah açan esnaf, ellerine eldiven taktı, müşterilerin ürünleri seçerek almasına da izin vermedi.  Karabük’te cuma günleri kurulan halk pazarında esnaf, Ticaret Bakanlığı’nın koronavirüse karşı aldığı kararları uyguladı.   Pazarcı esnafı, ellerine eldiven takarken, meyve ve sebzelerin seçilerek alınmasına da izin vermedi. Pazarcı Bahattin Karaeşme, "Vatandaşlarımızın duyarlı olması lazım. Koronavirüsten dolayı vatandaşlarımızın da aynı hassasiyeti göstermesini istiyoruz. Bu durum geçene kadar birbirimizi idare etmek zorundayız" dedi.  Müşterilerin durumu anlayışla karşıladığını belirten Kemal Bedir de "Derneğimizin dağıtmış olduğu eldivenleri taktık ve mümkün oldukça müşterilerimizin ürünlere dokunmasına izin vermedik. Kendilerine biz yardımcı olduk. Zaten müşterilerimizin birçoğunda eldiven var. Eldiveni olanlar kendileri bazen alabiliyorlar ama gereğince biz yardım ediyoruz. Müşterilerimiz bu durumu anlayışla karşılıyor, herkes yeterince bilinçlendi" diye konuştu. 

KARABÜK’te, semt pazarında tezgah açan esnaf, ellerine eldiven taktı, müşterilerin ürünleri seçerek almasına da izin vermedi.  Karabük’te cuma günleri kurulan halk pazarında esnaf, Ticaret Bakanlığı’nın koronavirüse karşı aldığı kararları uyguladı.

 

Pazarcı esnafı, ellerine eldiven takarken, meyve ve sebzelerin seçilerek alınmasına da izin vermedi. Pazarcı Bahattin Karaeşme, "Vatandaşlarımızın duyarlı olması lazım. Koronavirüsten dolayı vatandaşlarımızın da aynı hassasiyeti göstermesini istiyoruz. Bu durum geçene kadar birbirimizi idare etmek zorundayız" dedi.  Müşterilerin durumu anlayışla karşıladığını belirten Kemal Bedir de "Derneğimizin dağıtmış olduğu eldivenleri taktık ve mümkün oldukça müşterilerimizin ürünlere dokunmasına izin vermedik. Kendilerine biz yardımcı olduk. Zaten müşterilerimizin birçoğunda eldiven var. Eldiveni olanlar kendileri bazen alabiliyorlar ama gereğince biz yardım ediyoruz. Müşterilerimiz bu durumu anlayışla karşılıyor, herkes yeterince bilinçlendi" diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi