KARADENİZ'DE dolu yağışı etkili oldu

Karadeniz 22.05.2020 - 16:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2934+ kez okundu.
 

KARADENİZ'DE dolu yağışı etkili oldu

SİNOP’un Durağan ilçesinde etkili olan dolu yağışı hayatı olumsuz etkiledi, caddeler göle döndü. Durağan ilçesinde öğle saatlerinde başlayan sağanak, kısa süreliğine yerini doluya bıraktı. Yaklaşık 5 dakika etkili olan dolu vatandaşlara zor anlar yaşattı. Misket büyüklüğündeki doludan kaçanlar, yol kenarlarındaki iş yerlerine sığındı. Yağış nedeniyle cadde ve sokaklar göle döndü. Bazı sürücüler, park halindeki araçlarını üzerini battaniye örterek korumaya çalıştı. BOLU'nun Mudurnu ilçesine bağlı Taşkesti beldesinde bulunan bin 200 rakımlı Taşlıyayla'ya kar yağdı.   Bolu'da aniden soğuyan hava nedeniyle kent merkezinde, sıcaklık 5 dereceye kadar düştü. Mudurnu ilçesine bağlı Taşkesti beldesinde bulunan bin 200 rakımlı Taşlıyayla'ya ise kar yağdı. Kar yağışı yayladaki vatandaşları şaşırttı. Yaylada bulunan Mehmet Kahraman, kar yağışını cep telefonuyla görüntüleyerek, şaşkınlığını "Bugün 22 Mayıs 2020. An itibari ile Taşlıyayla’ya kar yağıyor. İnanmak mümkün değil" diyerek dile getirdi. ARIALAN YAYLASI BEYAZA BÜRÜNDÜ Bolu'daki Sarıalan Yaylası'nda kar yağışı etkili oldu. Kar yağışı nedeniyle yeşil alanlar, beyaza büründü. Kısa süreli etkili olan kar yağışı, daha sonra durdu. DÜZCE'nin yüksek kesimlerde bulunan yaylalara kar yağdı. Yayla beyaz örtü ile kaplandı. Düzce kent merkezinde yağmur, yüksek kesimlere ise kar yağışı etkili oldu. Düzce’de yüksek kesimlerde bulunan Sakarca, Kardüz, İkizler, Eğrelti, Torkul ve Pürenli yaylalarında kar yağışı etkili oldu. Yaylalar beyaz örtüyle kaplandı. Sakarca Yaylasında hayvan otlatmaya çıkan vatandaşlar, 22 Mayıs günü kar yağmasına şaşırdığını belirtti.  

SİNOP’un Durağan ilçesinde etkili olan dolu yağışı hayatı olumsuz etkiledi, caddeler göle döndü. Durağan ilçesinde öğle saatlerinde başlayan sağanak, kısa süreliğine yerini doluya bıraktı. Yaklaşık 5 dakika etkili olan dolu vatandaşlara zor anlar yaşattı. Misket büyüklüğündeki doludan kaçanlar, yol kenarlarındaki iş yerlerine sığındı. Yağış nedeniyle cadde ve sokaklar göle döndü. Bazı sürücüler, park halindeki araçlarını üzerini battaniye örterek korumaya çalıştı.

BOLU'nun Mudurnu ilçesine bağlı Taşkesti beldesinde bulunan bin 200 rakımlı Taşlıyayla'ya kar yağdı.  

Bolu'da aniden soğuyan hava nedeniyle kent merkezinde, sıcaklık 5 dereceye kadar düştü. Mudurnu ilçesine bağlı Taşkesti beldesinde bulunan bin 200 rakımlı Taşlıyayla'ya ise kar yağdı.

Kar yağışı yayladaki vatandaşları şaşırttı.

Yaylada bulunan Mehmet Kahraman, kar yağışını cep telefonuyla görüntüleyerek, şaşkınlığını "Bugün 22 Mayıs 2020. An itibari ile Taşlıyayla’ya kar yağıyor. İnanmak mümkün değil" diyerek dile getirdi.

ARIALAN YAYLASI BEYAZA BÜRÜNDÜ

Bolu'daki Sarıalan Yaylası'nda kar yağışı etkili oldu. Kar yağışı nedeniyle yeşil alanlar, beyaza büründü. Kısa süreli etkili olan kar yağışı, daha sonra durdu.


DÜZCE'nin yüksek kesimlerde bulunan yaylalara kar yağdı. Yayla beyaz örtü ile kaplandı.

Düzce kent merkezinde yağmur, yüksek kesimlere ise kar yağışı etkili oldu. Düzce’de yüksek kesimlerde bulunan Sakarca, Kardüz, İkizler, Eğrelti, Torkul ve Pürenli yaylalarında kar yağışı etkili oldu. Yaylalar beyaz örtüyle kaplandı. Sakarca Yaylasında hayvan otlatmaya çıkan vatandaşlar, 22 Mayıs günü kar yağmasına şaşırdığını belirtti.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi