Karadenizde Mayısta yaylalara kar yağdı

Genel 09.05.2019 - 14:28, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2464+ kez okundu.
 

Karadenizde Mayısta yaylalara kar yağdı

ORDU’nun 2 bin rakımlı Çambaşı Yaylası ile bin 500 rakımlı Aybastı Perşembe Yaylası, yağan kar ile beyaza büründü.  Ordu’nun yüksek kesimlerinde dün gece etkili soğuk havanın ardından kar yağışının görüldüğü yaylalar beyaz örtüyle kaplandı.   Kabadüz ilçesine bağlı 2 bin rakımlı Çambaşı Yaylası ile Aybastı ilçesine bağlı bin 500 rakımlı Perşembe Yaylası'nın mayıs ayında yağan karla beyaza bürünmesi, güzel görüntüler ortaya çıkardı. Vatandaşlar da cep telefonu ile görüntülediği kar manzarasını, sosyal medyadan paylaştı.  

ORDU’nun 2 bin rakımlı Çambaşı Yaylası ile bin 500 rakımlı Aybastı Perşembe Yaylası, yağan kar ile beyaza büründü.  Ordu’nun yüksek kesimlerinde dün gece etkili soğuk havanın ardından kar yağışının görüldüğü yaylalar beyaz örtüyle kaplandı.

 

Kabadüz ilçesine bağlı 2 bin rakımlı Çambaşı Yaylası ile Aybastı ilçesine bağlı bin 500 rakımlı Perşembe Yaylası'nın mayıs ayında yağan karla beyaza bürünmesi, güzel görüntüler ortaya çıkardı. Vatandaşlar da cep telefonu ile görüntülediği kar manzarasını, sosyal medyadan paylaştı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi