Karaman'dan öğrencilerine: Fırtına öncesi sessizlik olarak görüyorum durgunluğunuzu

Spor 07.10.2019 - 14:40, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2657+ kez okundu.
 

Karaman'dan öğrencilerine: Fırtına öncesi sessizlik olarak görüyorum durgunluğunuzu

Trabzonspor’un Süper Lig’in 7’nci haftasında 2-1 kazandığı Çaykur Rizespor maçının ardından, bordo-mavili kulüpten paylaşılan videoda, teknik direktör Ünal Karaman’ın maç öncesi öğrencilerine yaptığı konuşmaya yer verildi.   Bordo-mavili kulüp tarafından paylaşılan ve kafilenin kara yoluyla Rize’ye seyahatinden görüntülerin de yer aldığı videoda, teknik direktör Ünal Karaman’ın, “Arkadaşlar bu maça ihtiyacımız var. Fırtına öncesi sessizlik olarak görüyorum bu durgunluğunuzu. Görevinizi biliyorsunuz. Kazmamamız gereken bir maç olduğunu da biliyorsunuz” diyerek futbolcularını motive ettiği görülüyor. 

Trabzonspor’un Süper Lig’in 7’nci haftasında 2-1 kazandığı Çaykur Rizespor maçının ardından, bordo-mavili kulüpten paylaşılan videoda, teknik direktör Ünal Karaman’ın maç öncesi öğrencilerine yaptığı konuşmaya yer verildi.

 

Bordo-mavili kulüp tarafından paylaşılan ve kafilenin kara yoluyla Rize’ye seyahatinden görüntülerin de yer aldığı videoda, teknik direktör Ünal Karaman’ın, “Arkadaşlar bu maça ihtiyacımız var. Fırtına öncesi sessizlik olarak görüyorum bu durgunluğunuzu. Görevinizi biliyorsunuz. Kazmamamız gereken bir maç olduğunu da biliyorsunuz” diyerek futbolcularını motive ettiği görülüyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi