Kastamonu'da TIR ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

Güncel 18.05.2019 - 19:43, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1900+ kez okundu.
 

Kastamonu'da TIR ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

KASTAMONU'nun İnebolu ilçesinde TIR ile çarpışan otomobilin sürücüsü yaralandı, yanındaki kadın öldü. Kaza, akşam saatlerine doğru Kastamonu-İnebolu Karayolu Çuha Doruğu mevkiinde meydana geldi.   Mehmet Acar idaresindeki 38 YD 362 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Ramazan T. idaresindeki 37 NA 888 plakalı TIR ile virajda çarpıştı. Kaza da otomobil sürücüsü Mehmet Acar ile yanında bulunan Nevin Acar yaralandı. Kaza sonrası olay yerine sevk edilen ambulanslar ile yaralı iki kişi Küre Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak durumu ağır olan Nevin Acar, yapılan tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. TIR sürücüsü Ramazan T. gözaltına alındı, kazayla ilgili inceleme başlatıldı. 

KASTAMONU'nun İnebolu ilçesinde TIR ile çarpışan otomobilin sürücüsü yaralandı, yanındaki kadın öldü. Kaza, akşam saatlerine doğru Kastamonu-İnebolu Karayolu Çuha Doruğu mevkiinde meydana geldi.

 

Mehmet Acar idaresindeki 38 YD 362 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Ramazan T. idaresindeki 37 NA 888 plakalı TIR ile virajda çarpıştı. Kaza da otomobil sürücüsü Mehmet Acar ile yanında bulunan Nevin Acar yaralandı. Kaza sonrası olay yerine sevk edilen ambulanslar ile yaralı iki kişi Küre Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak durumu ağır olan Nevin Acar, yapılan tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. TIR sürücüsü Ramazan T. gözaltına alındı, kazayla ilgili inceleme başlatıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi