Kayıp adam, fındık bahçesinde ölü bulundu

Karadeniz 23.05.2019 - 12:13, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1673+ kez okundu.
 

Kayıp adam, fındık bahçesinde ölü bulundu

ORDU'nun Ulubey ilçesinde yaşayan ve merkeze gideceğini söyleyerek evden ayrılan, Kemal Köse (81), fındık bahçesinde ölü olarak bulundu. Köse, 2 gündür kayıp olarak aranıyordu.   Ulubey İlçesi Şahinkaya Mahallesi'nde yaşayan Kemal Köse, önceki gün ailesine Ordu'ya gideceğini söyleyerek evden ayrıldı. Köse'yi aramaya çıkan yakınları bir sonuç alamayınca jandarmadan yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen jandarma ve AFAD ekipleri yaşlı adamı arama çalışması başlattı.   Çalışmalarda, Kemal Köse'nin cansız bedeni, evinin 300 metre uzağındaki fındık bahçesinde bulundu. Köse'nin cesedi, savcılık incelemesinin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

ORDU'nun Ulubey ilçesinde yaşayan ve merkeze gideceğini söyleyerek evden ayrılan, Kemal Köse (81), fındık bahçesinde ölü olarak bulundu. Köse, 2 gündür kayıp olarak aranıyordu.

 

Ulubey İlçesi Şahinkaya Mahallesi'nde yaşayan Kemal Köse, önceki gün ailesine Ordu'ya gideceğini söyleyerek evden ayrıldı. Köse'yi aramaya çıkan yakınları bir sonuç alamayınca jandarmadan yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen jandarma ve AFAD ekipleri yaşlı adamı arama çalışması başlattı.

 

Çalışmalarda, Kemal Köse'nin cansız bedeni, evinin 300 metre uzağındaki fındık bahçesinde bulundu. Köse'nin cesedi, savcılık incelemesinin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi