Kayıp alzheimer hastası dere kenarında ölü bulundu

Karadeniz 04.05.2019 - 15:58, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2994+ kez okundu.
 

Kayıp alzheimer hastası dere kenarında ölü bulundu

ARTVİN’in Ardanuç ilçesinde dün sabahtan bu yana kayıp olan alzheimer hastası Fezair Yeni’nin (84) dere kenarında cansız bedeni bulundu. Ardanuç ilçesi Ovacık Köyü'ndeki evinden dün sabah saatlerinde çıkan Fezair Yeni, geri dönmeyince yakınları, jandarmaya kayıp ihbarında bulundu. Jandarma ve AFAD ekipleri de alzheimer hastası olan yaşlı adamı bulmak için arama çalışması başlattı. Dün gece yarısına kadar sürdürülen ve sabah saatlerinde yeniden başlanan arama sırasında Fezair Yeni'nin Garnut Deresi kenarında cansız bedeni bulundu. Yeni'nin cenazesi otopsi için Artvin Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Jandarma soruşturma başlattı.  

ARTVİN’in Ardanuç ilçesinde dün sabahtan bu yana kayıp olan alzheimer hastası Fezair Yeni’nin (84) dere kenarında cansız bedeni bulundu. Ardanuç ilçesi Ovacık Köyü'ndeki evinden dün sabah saatlerinde çıkan Fezair Yeni, geri dönmeyince yakınları, jandarmaya kayıp ihbarında bulundu.

Jandarma ve AFAD ekipleri de alzheimer hastası olan yaşlı adamı bulmak için arama çalışması başlattı. Dün gece yarısına kadar sürdürülen ve sabah saatlerinde yeniden başlanan arama sırasında Fezair Yeni'nin Garnut Deresi kenarında cansız bedeni bulundu. Yeni'nin cenazesi otopsi için Artvin Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Jandarma soruşturma başlattı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi