Köprüde intihara kalkışan kişiyi itfaiyeci kurtardı

Karadeniz 06.06.2020 - 14:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1822+ kez okundu.
 

Köprüde intihara kalkışan kişiyi itfaiyeci kurtardı

AMASYA kent merkezinde bulunan Fatih Köprüsü’nün korkuluklarına çıkarak intihara kalkışan Yasin Y. (32), bir anlık dalgınlığı sırasında, itfaiyeci tarafından çekilerek kurtarıldı.   Olay, saat 09.00 sıralarında Bahçeleriçi Mahallesi’nde bulunan Fatih Köprüsü’nde yaşandı. Yasin Y., yaklaşık 10 metre yüksekliğindeki köprüye çıkarak, henüz belirlenemeyen nedenle intihara kalkıştı. Vatandaşların ihbarı ile olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaklaşık yarım saat köprü korkuluklarında duran Yasin Y., ikna edilmeye çalışıldı. İtfaiye eri Ferdi Tokul, bir anlık dalgınlığından yararlandığı Yasin Y.’yi kucaklayarak, köprüden indirdi. Gözaltına alınan Yasin Y., Amasya İl Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

AMASYA kent merkezinde bulunan Fatih Köprüsü’nün korkuluklarına çıkarak intihara kalkışan Yasin Y. (32), bir anlık dalgınlığı sırasında, itfaiyeci tarafından çekilerek kurtarıldı.

 

Olay, saat 09.00 sıralarında Bahçeleriçi Mahallesi’nde bulunan Fatih Köprüsü’nde yaşandı. Yasin Y., yaklaşık 10 metre yüksekliğindeki köprüye çıkarak, henüz belirlenemeyen nedenle intihara kalkıştı. Vatandaşların ihbarı ile olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaklaşık yarım saat köprü korkuluklarında duran Yasin Y., ikna edilmeye çalışıldı. İtfaiye eri Ferdi Tokul, bir anlık dalgınlığından yararlandığı Yasin Y.’yi kucaklayarak, köprüden indirdi. Gözaltına alınan Yasin Y., Amasya İl Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi