Korku evi çalışanı, müşteriyi korkutmak isterken yaralandı

Karadeniz 24.05.2019 - 09:58, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 3211+ kez okundu.
 

Korku evi çalışanı, müşteriyi korkutmak isterken yaralandı

SAMSUN'da korku evi çalışanı S.A. (20), oyun sırasında müşteriyi korkutmak isterken kolunu aynaya çarparak yaralandı. Olay, dün saat 23.30 sıralarında Atakum ilçesi Körfez Mahallesi'nde meydana geldi   . Korku evi çalışanı S.A., oyun sırasında salona giren müşterileri korkutmak için bir anda hamle yaptı. S.A., karanlık odada kolunu aynaya çarptı. Kırılan aynanın kolunu kesmesi sonucu yaralanan S.A., götürüldüğü özel bir hastanede tedaviye alındı. S.A.'nın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. 

SAMSUN'da korku evi çalışanı S.A. (20), oyun sırasında müşteriyi korkutmak isterken kolunu aynaya çarparak yaralandı. Olay, dün saat 23.30 sıralarında Atakum ilçesi Körfez Mahallesi'nde meydana geldi

 

. Korku evi çalışanı S.A., oyun sırasında salona giren müşterileri korkutmak için bir anda hamle yaptı. S.A., karanlık odada kolunu aynaya çarptı. Kırılan aynanın kolunu kesmesi sonucu yaralanan S.A., götürüldüğü özel bir hastanede tedaviye alındı. S.A.'nın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi