Kovandan çıkan binlerce arı ağaçta toplandı

Karadeniz 13.06.2019 - 14:58, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1593+ kez okundu.
 

Kovandan çıkan binlerce arı ağaçta toplandı

KARABÜK’ün Eflani ilçesinde, kovandan çıkan binlerce arı erik ağacında toplandı. Engin Sezgin (33) arıları kovana aldı. Eflani ilçe merkezinde mobilya atölyesi bulunan Engin Sezgin, hobi olarak uğraştığı evinin bahçesindeki kovanda bulunan binlerce arı erik ağacında toplandı.   Sezgin, koruyucu giysi, şapka ve eldiven olmadan, atölyesinde yaptığı ve petek yerleştirdiği kovana arıların toplanmasını sağladı. Sezgin, "Kovanlarda arılar her yıl mayısın ilk haftasında oğul çıkarmaya başlar ve bu haziranın sonuna kadar devam eder. Geçenlerde de oldu bu." dedi.

KARABÜK’ün Eflani ilçesinde, kovandan çıkan binlerce arı erik ağacında toplandı. Engin Sezgin (33) arıları kovana aldı. Eflani ilçe merkezinde mobilya atölyesi bulunan Engin Sezgin, hobi olarak uğraştığı evinin bahçesindeki kovanda bulunan binlerce arı erik ağacında toplandı.

 

Sezgin, koruyucu giysi, şapka ve eldiven olmadan, atölyesinde yaptığı ve petek yerleştirdiği kovana arıların toplanmasını sağladı. Sezgin, "Kovanlarda arılar her yıl mayısın ilk haftasında oğul çıkarmaya başlar ve bu haziranın sonuna kadar devam eder. Geçenlerde de oldu bu." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi