Kuru Temizleme Firması Seçerken Nelere Dikkat Edilir?

Rize 18.10.2019 - 16:31, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 3118+ kez okundu.
 

Kuru Temizleme Firması Seçerken Nelere Dikkat Edilir?

KURU TEMİZLEME İŞİ NEDEN ÖNEMLİDİR?  Modern zamanın en büyük sorunu zamansızlık. Bir çoğumuz gündelik yaşamın gerekliliklerini yerine getirecek zamanı bulamıyoruz. Yaşam telaşesi içerisinde  kendimiz için vakit ayırabilmek adına ‘’Kuru Temizleme’’ gibi hayat kurtarıcı gibi imkanların olması sırtımızdan yük alıyor. Bundan dolayı da her firmanın verdiği kuru temizleme hizmeti aynı kalitede değildir.  Rize’de 40 yılı aşkın aralıksız kaliteden taviz vermeden hizmet veren AK SA Kuru temizleme bir çok sebeplerden dolayı vatandaşlar tarafından tercih edilmektedir.   AK SA Kuru Temizlemenin sahibi ve baba mesleğini tavizsiz bir şekilde bugünlere kadar taşıyan Enver AK: ‘’Kuru temizleme iş yerini seçerken dikkat edilecek bir çok nokta bulunuyor. Bunların ilki elbette ki temizlik seviyesidir. Yıkama teknikleri, kullanılan temizlik ürünleri ve lekelerin çıkması gibi konular, kuru temizleme hizmetini satın alanlar için en temel beklentilerdir. Bizler AK SA Kuru temizleme olarak şehrimizin birkaç yerinde olan şubelerimiz ile vatandaşımıza en sağlıklı kuru temizleme hizmetini sunmaktayız.’’ Dedi.  Kuru temizlemenin faydaları ve bunu alışkanlık haline  getirilmesi hakkında önemli açıklamada bulunan Enver AK: ‘’Kıyafetlerinizin içinde biriken kir ve pislik zamanla elyaf aşınmasına neden olur. Bu da giysilerin ömrünün kısa sürede tükenmesi anlamına gelir. Yiyecek ve içecek lekelerinin elbiselere daha fazla zarar verdiğini söylemek gerekir. BU lekeler zamanla elbiselerin kararmasına ve orijinal renklerini kaybetmelerine neden olur. Her kıyafetin ayrı yıkama prensipleri olmasından dolayı kumaş türlerine göre giysilerin ayrı ayrı yıkanması gerekir. Çoğu kimse ise bu konuya pek dikkat etmez. Ayrıca ev tekstili ürünlerinin  yıkanmasından abiye, takım elbise, gelinlik, polyester kumaşla imal edilmiş kıyafetler, yünlü, pamuklu ve daha bir çok türdeki elbise modellerinin deforme olmadan sağlıklı bir şekilde yıkanabilmesi kuru temizleme sayesinde mümkündür. Çünkü bu saydığımız ürünlerin normal yıkamayla korunabilmesi mümkün değildir. Ya çeker, ya da kendisini salar, ya da rengini ve özelliğini kaybeder’’ dedi…  Kapıdan kapıya kuru temizleme ve yıkama hizmetinin de  sunulduğunu ifade eden AK: ‘’ AK SA Kuru temizleme olarak gün içerisinde oluşturduğumuz kuru temizleme ve yıkama siparişlerini birkaç saat içinde alıp, 24 saatte tertemiz bir şekilde teslim ediyoruz. Sağladığımız sağlıklı kur temizlemenin yanında Halı, Battaniye, Yorgan, Nevresim, Pike, Stor gibi evsel malzemeleri yıkama hizmetlerinin yanında, deri ceketler ve pantolonların boyama işlemlerini de yapmaktayız.’’ Dedi. 

KURU TEMİZLEME İŞİ NEDEN ÖNEMLİDİR? 


Modern zamanın en büyük sorunu zamansızlık. Bir çoğumuz gündelik yaşamın gerekliliklerini yerine getirecek zamanı bulamıyoruz. Yaşam telaşesi içerisinde  kendimiz için vakit ayırabilmek adına ‘’Kuru Temizleme’’ gibi hayat kurtarıcı gibi imkanların olması sırtımızdan yük alıyor. Bundan dolayı da her firmanın verdiği kuru temizleme hizmeti aynı kalitede değildir. 


Rize’de 40 yılı aşkın aralıksız kaliteden taviz vermeden hizmet veren AK SA Kuru temizleme bir çok sebeplerden dolayı vatandaşlar tarafından tercih edilmektedir.  


AK SA Kuru Temizlemenin sahibi ve baba mesleğini tavizsiz bir şekilde bugünlere kadar taşıyan Enver AK: ‘’Kuru temizleme iş yerini seçerken dikkat edilecek bir çok nokta bulunuyor. Bunların ilki elbette ki temizlik seviyesidir. Yıkama teknikleri, kullanılan temizlik ürünleri ve lekelerin çıkması gibi konular, kuru temizleme hizmetini satın alanlar için en temel beklentilerdir. Bizler AK SA Kuru temizleme olarak şehrimizin birkaç yerinde olan şubelerimiz ile vatandaşımıza en sağlıklı kuru temizleme hizmetini sunmaktayız.’’ Dedi. 


Kuru temizlemenin faydaları ve bunu alışkanlık haline  getirilmesi hakkında önemli açıklamada bulunan Enver AK: ‘’Kıyafetlerinizin içinde biriken kir ve pislik zamanla elyaf aşınmasına neden olur. Bu da giysilerin ömrünün kısa sürede tükenmesi anlamına gelir. Yiyecek ve içecek lekelerinin elbiselere daha fazla zarar verdiğini söylemek gerekir. BU lekeler zamanla elbiselerin kararmasına ve orijinal renklerini kaybetmelerine neden olur. Her kıyafetin ayrı yıkama prensipleri olmasından dolayı kumaş türlerine göre giysilerin ayrı ayrı yıkanması gerekir. Çoğu kimse ise bu konuya pek dikkat etmez. Ayrıca ev tekstili ürünlerinin  yıkanmasından abiye, takım elbise, gelinlik, polyester kumaşla imal edilmiş kıyafetler, yünlü, pamuklu ve daha bir çok türdeki elbise modellerinin deforme olmadan sağlıklı bir şekilde yıkanabilmesi kuru temizleme sayesinde mümkündür. Çünkü bu saydığımız ürünlerin normal yıkamayla korunabilmesi mümkün değildir. Ya çeker, ya da kendisini salar, ya da rengini ve özelliğini kaybeder’’ dedi… 


Kapıdan kapıya kuru temizleme ve yıkama hizmetinin de  sunulduğunu ifade eden AK: ‘’ AK SA Kuru temizleme olarak gün içerisinde oluşturduğumuz kuru temizleme ve yıkama siparişlerini birkaç saat içinde alıp, 24 saatte tertemiz bir şekilde teslim ediyoruz. Sağladığımız sağlıklı kur temizlemenin yanında Halı, Battaniye, Yorgan, Nevresim, Pike, Stor gibi evsel malzemeleri yıkama hizmetlerinin yanında, deri ceketler ve pantolonların boyama işlemlerini de yapmaktayız.’’ Dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi