Lastik değiştirirken ölümden döndü

Karadeniz 08.07.2019 - 13:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1786+ kez okundu.
 

Lastik değiştirirken ölümden döndü

Trabzon’dan Rize istikametine gitmekte olan Yunus Soylu yönetimindeki aracın lastiğinin Rize sınırları içerisinde patlaması sonucu, araçlarını emniyet şeridine çekerek değitirmek istediler. Lastik değiştirme işlemini yaptıkları sırada  karşı yönden gelen başka bir araç, park halindeki araca arkadan çaptı.  O sırada bagaj bölümünde bulanan Cemal Kuvvet’in bacağı iki araç arasına sıkıştı. Çarpmanın etkisiyle büyük yara alan Kuvvet olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılırken sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olay ile ilgili soruşturma sürüyor.   HABER61

Trabzon’dan Rize istikametine gitmekte olan Yunus Soylu yönetimindeki aracın lastiğinin Rize sınırları içerisinde patlaması sonucu, araçlarını emniyet şeridine çekerek değitirmek istediler.


Lastik değiştirme işlemini yaptıkları sırada  karşı yönden gelen başka bir araç, park halindeki araca arkadan çaptı. 


O sırada bagaj bölümünde bulanan Cemal Kuvvet’in bacağı iki araç arasına sıkıştı.


Çarpmanın etkisiyle büyük yara alan Kuvvet olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılırken sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.


Olay ile ilgili soruşturma sürüyor.

 

HABER61

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi