Liseli Tuana, ölmeden önce not bırakmış

Güncel 05.10.2019 - 13:10, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2307+ kez okundu.
 

Liseli Tuana, ölmeden önce not bırakmış

TRABZON’un Yomra ilçesinde, öğrenci yurdunun 3'üncü kattaki penceresinden düşerek hayatını kaybeden fen lisesi öğrencisi Tuana S.'nin (14), kaldığı odasında ailesine 'Baba bir gün pencereden uçacağım sonsuzluğa demiştim' yazılı not bıraktığı ortaya çıktı. Olay, 2 Ekim'de Sancak Mahallesi'ndeki Yomra Fen Lisesi'ne ait kız öğrenci yurdunda meydana geldi. Yurt binası önündeki beton zeminde kanlar içinde yatan Tuana S.'yi gören öğrenciler, durumu yetkililere bildirdi.   Yurt yetkililerinin ihbarıyla olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesini yaptığı Tuana S., ambulansla Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. NOT BIRAKMIŞ Ölümü arkadaşları ve öğretmenleri ile ailesini yasa boğan Tuana S.'nin odasının bulunduğu 3'üncü kattaki pencereden beton zemine düştüğü belirlendi. İntihar ihtimalinin de araştırıldığı öğrenilen Tuana S.'nin, kaldığı yurttaki odasında bıraktığı not kağıdıyla ailesi ve bazı arkadaşlarına veda ettiği ortaya çıktı. Tuana S., kağıtta, "Baba bir gün pencereden uçacağım sonsuzluğa demiştim" diye yazdığı öğrenildi. Genç kızın geriye bıraktığı not kâğıdında inceleme başlatan ekipler, olayda intihar olasılığı üzerinde duruyor. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

TRABZON’un Yomra ilçesinde, öğrenci yurdunun 3'üncü kattaki penceresinden düşerek hayatını kaybeden fen lisesi öğrencisi Tuana S.'nin (14), kaldığı odasında ailesine 'Baba bir gün pencereden uçacağım sonsuzluğa demiştim' yazılı not bıraktığı ortaya çıktı. Olay, 2 Ekim'de Sancak Mahallesi'ndeki Yomra Fen Lisesi'ne ait kız öğrenci yurdunda meydana geldi. Yurt binası önündeki beton zeminde kanlar içinde yatan Tuana S.'yi gören öğrenciler, durumu yetkililere bildirdi.

 

Yurt yetkililerinin ihbarıyla olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesini yaptığı Tuana S., ambulansla Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. NOT BIRAKMIŞ Ölümü arkadaşları ve öğretmenleri ile ailesini yasa boğan Tuana S.'nin odasının bulunduğu 3'üncü kattaki pencereden beton zemine düştüğü belirlendi. İntihar ihtimalinin de araştırıldığı öğrenilen Tuana S.'nin, kaldığı yurttaki odasında bıraktığı not kağıdıyla ailesi ve bazı arkadaşlarına veda ettiği ortaya çıktı. Tuana S., kağıtta, "Baba bir gün pencereden uçacağım sonsuzluğa demiştim" diye yazdığı öğrenildi. Genç kızın geriye bıraktığı not kâğıdında inceleme başlatan ekipler, olayda intihar olasılığı üzerinde duruyor. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi