Lütfen Müdür BEY ! RİZE insanı haberdar olsun etkinliklerden.

Kültür 22.11.2019 - 21:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2017+ kez okundu.
 

Lütfen Müdür BEY ! RİZE insanı haberdar olsun etkinliklerden.

Bu yıl Rize'de ikincisi düzenlenen Rize Kitap Fuarı,  Ziyaretçilerin her şeyi düşünülerek Rize İl  Kültür ve Turizm Müdürlüğü solnlarında  kitapseverlerin ziyaretine açıldı. Rize  kültür, sanat, edebiyat fuarları bakımından çok gerilerde kalmış olduğundan  bu faaliyetlerini artırılarak devam etmesi tüm rRizelilerin olduğu gibi bizim de ortak dileğimiz Ancak Fuarda bazıönceden hesp edilemeyen bazı  eksiklikler göze çarpıyor..    Kitap fuarındaki kitaplar bir salonda sergileniyor. Egitim amaçlı  ve çocuk oyun kitaplari  standlarinin ayrı salonda sergilenmis olmaları alıcı ve saticilarinin kitapa yönelisleri kafa karistirmazdi diye düşünüyorum..   Standlar iç içe girmis kafa karisikligina neden oluyor.Ozellikle çocuk larin standlari nin ayrı bir salonda sergilenmeliydi. Dikkat çeken bir stand Rizeli  olan yazarlarımızın standlariıdi. Sanki fuardan tecrit  edilmiş gibi bir ortamda hizmet sunuyorlar.  Bu gibi fuarlara ılimiz STK'larının daha  duyarlı olmaları yanın da , büyük sanayici ve esnaflarimizin da Rize''yi bir tık ileriye taşıyacak olan  bu gibi  kültürel organizasyonlara katılmaları , reklamlarını vermeleri  gerekği kanaatindeyim. Sayın Rize İl  Kültür ve Turizm Müdürümüze de seslenmek isterim.... Müdür bey ,, müşanbadan fuar reklamı yapılarak binanın önün den halkı davet ediyorsun. Koca Rize'nin Kültür Müdürlüğünün önünde bir ışıklı tabela yapilamaz mi?  Etkinlikleri Rizeli ve Rize'de yaşayanlar duyunca katılsınlar diye Llütfen Müdü BEY , ılimiz insanı  haberdar olsun etkinliklerden.   

Bu yıl Rize'de ikincisi düzenlenen Rize Kitap Fuarı,  Ziyaretçilerin her şeyi düşünülerek Rize İl  Kültür ve Turizm Müdürlüğü solnlarında  kitapseverlerin ziyaretine açıldı.

Rize  kültür, sanat, edebiyat fuarları bakımından çok gerilerde kalmış olduğundan  bu faaliyetlerini artırılarak devam etmesi tüm rRizelilerin olduğu gibi bizim de ortak dileğimiz


Ancak Fuarda bazıönceden hesp edilemeyen bazı  eksiklikler göze çarpıyor.. 

 

Kitap fuarındaki kitaplar bir salonda sergileniyor. Egitim amaçlı  ve çocuk oyun kitaplari  standlarinin ayrı salonda sergilenmis olmaları alıcı ve saticilarinin kitapa yönelisleri kafa karistirmazdi diye düşünüyorum..
 

Standlar iç içe girmis kafa karisikligina neden oluyor.Ozellikle çocuk larin standlari nin ayrı bir salonda sergilenmeliydi.


Dikkat çeken bir stand Rizeli  olan yazarlarımızın standlariıdi. Sanki fuardan tecrit  edilmiş gibi bir ortamda hizmet sunuyorlar. 

Bu gibi fuarlara ılimiz STK'larının daha  duyarlı olmaları yanın da , büyük sanayici ve esnaflarimizin da Rize''yi bir tık ileriye taşıyacak olan  bu gibi  kültürel organizasyonlara katılmaları , reklamlarını vermeleri  gerekği kanaatindeyim.

Sayın Rize İl  Kültür ve Turizm Müdürümüze de seslenmek isterim.... Müdür bey ,, müşanbadan fuar reklamı yapılarak binanın önün den halkı davet ediyorsun. Koca Rize'nin Kültür Müdürlüğünün önünde bir ışıklı tabela yapilamaz mi?  Etkinlikleri Rizeli ve Rize'de yaşayanlar duyunca katılsınlar diye


Llütfen Müdü BEY , ılimiz insanı  haberdar olsun etkinliklerden. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi