MANLE DER'liler Rize'de Stadyumda iftarda buluştu

Rize 02.06.2019 - 12:09, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2601+ kez okundu.
 

MANLE DER'liler Rize'de Stadyumda iftarda buluştu

Merkezi İstanbul’da bulunan MANLE-DER olarak yapmaya başladığı İftar Yemeğinin 3.sünü RİZE/İkizdere'de halkla yaptı.  İlçe stadyumunda yapılan 3.geleneksel iftara yoğun katılım oldu. MANLE-DER Başkanı İbrahim Kösoğlu iftar öncesi kısa bir konuşma yaptı. Başkan Kösoğlu’İstanbulda yaşayan Manleliler olarak bir araya gelerek MANLE-DER’i kurduk. Yeşilyurt, Kirazlı ve Güney Mahallelerinin eski ismi olan MANLE isimli derneğimizin faaliyetleri İstanbul’da devam ediyor. Daha önce iki kez İkizdere’de yapmış olduğumuz İftar programına devam ediyoruz. Bu senede nasip oldu 3.kez İftarda buluştuk. Allah nasip ederse her Ramazan ayında burada bir iftar programımız olacak’ dedi.  İftar öncesi Kur’an-ı Kerim tilaveti okunan programda iftar duasını Merkez Kur-an Kursu Hocası Hüseyin Taşkın yaptı.500 kişinin katıldığı iftara ilçede görevli birçok kamu çalışanı ve emniyet polis jandarma personeli de katıldı.   

Merkezi İstanbul’da bulunan MANLE-DER olarak yapmaya başladığı İftar Yemeğinin 3.sünü RİZE/İkizdere'de halkla yaptı. 


İlçe stadyumunda yapılan 3.geleneksel iftara yoğun katılım oldu. MANLE-DER Başkanı İbrahim Kösoğlu iftar öncesi kısa bir konuşma yaptı. Başkan Kösoğlu’İstanbulda yaşayan Manleliler olarak bir araya gelerek MANLE-DER’i kurduk. Yeşilyurt, Kirazlı ve Güney Mahallelerinin eski ismi olan MANLE isimli derneğimizin faaliyetleri İstanbul’da devam ediyor. Daha önce iki kez İkizdere’de yapmış olduğumuz İftar programına devam ediyoruz. Bu senede nasip oldu 3.kez İftarda buluştuk. Allah nasip ederse her Ramazan ayında burada bir iftar programımız olacak’ dedi. 


İftar öncesi Kur’an-ı Kerim tilaveti okunan programda iftar duasını Merkez Kur-an Kursu Hocası Hüseyin Taşkın yaptı.500 kişinin katıldığı iftara ilçede görevli birçok kamu çalışanı ve emniyet polis jandarma personeli de katıldı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi