Mayıs ayında Dolu ve şiddetli yağmur

Karadeniz 24.05.2019 - 18:28, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1752+ kez okundu.
 

Mayıs ayında Dolu ve şiddetli yağmur

ÇORUM'da etkili olan dolu nedeniyle araçlarda hasar meydana gelirken, şiddetli yağmurda ev ve iş yerlerini su bastı.  Kent merkezinde, öğleden sonra, şiddetli yağmur ve dolu etkili oldu. Ceviz büyüklüğünde yağan dolu, araçlarda hasara yol açtı. Şiddetli yağmurda yollar, kısa sürede göle dönerken, bazı ev ve iş yerlerini su bastı.     10 EVİ SU BASTI    Çorum'da etkili olan sağanak ve dolu nedeniyle bodrum ve giriş katlarında bulunan ev ve iş yerlerini su bastı. Çorum Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir, yoğun yağmur ve dolu yağışı nedeniyle itfaiyenin 10 evde su baskını tespit ettiğini belirterek, "Ayrıca, ızgaralar yaprak ve dolu yüzünden önü tıkandığı için çok sayıda yolda su birikintileri oluştu. Ekiplerimiz ızgara önlerinde temizlik çalışmalarını sürdürüyor" dedi. Öte yandan, dolu yağışının bazı tarım arazilerine de zarar verdiği belirtildi. 

ÇORUM'da etkili olan dolu nedeniyle araçlarda hasar meydana gelirken, şiddetli yağmurda ev ve iş yerlerini su bastı.  Kent merkezinde, öğleden sonra, şiddetli yağmur ve dolu etkili oldu. Ceviz büyüklüğünde yağan dolu, araçlarda hasara yol açtı. Şiddetli yağmurda yollar, kısa sürede göle dönerken, bazı ev ve iş yerlerini su bastı.  

 

10 EVİ SU BASTI 

 

Çorum'da etkili olan sağanak ve dolu nedeniyle bodrum ve giriş katlarında bulunan ev ve iş yerlerini su bastı. Çorum Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir, yoğun yağmur ve dolu yağışı nedeniyle itfaiyenin 10 evde su baskını tespit ettiğini belirterek, "Ayrıca, ızgaralar yaprak ve dolu yüzünden önü tıkandığı için çok sayıda yolda su birikintileri oluştu. Ekiplerimiz ızgara önlerinde temizlik çalışmalarını sürdürüyor" dedi. Öte yandan, dolu yağışının bazı tarım arazilerine de zarar verdiği belirtildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi