MESUT YILMAZ’DAN BİR ZAMANLAR RİZE KİTABINA ÖVGÜ

Rize 23.01.2020 - 23:27, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1793+ kez okundu.
 

MESUT YILMAZ’DAN BİR ZAMANLAR RİZE KİTABINA ÖVGÜ

ESKİ BAŞBAKAN AHMET MESUT YILMAZ’DAN BİR ZAMANLAR RİZE KİTABINA ÖVGÜ Bir Zamanlar Rize kitabının Yazarı Fatih Sultan Kar, Hemşerisi Eski Başbakan Ahmet Mesut Yılmaz’ı ziyaret ederek kitabını kendisine sundu. Bir zamanlar Rize isimli kitabı inceleyen Eski Başbakan Yılmaz kitabın Rize şehir tarihi için çok önemli bir çalışma olduğunu belirterek “Böyle bir eseri büyük bir emeklerle ortaya koyan Fatih Sultan Kar’ı tebrik ediyorum” dedi. Ziyaret Eski Başbakan Ahmet Mesut Yılmaz’ın Rize hatıraları ve Rize Tarihi üzerine yoğunlaştı. Fatih Sultan Kar’ın Bir Zamanlar Rize kitabında Rize ilini ziyaret eden siyasi liderlerin fotoğraflar de yer alıyor. “Rize’yi Onurlandırdılar" başlığı altında Kazım Karabekir, Mustafa Kemal Atatürk, İsmet İnönü, Adnan Menderes, Süleyman Demirel, Necmettin Erbakan, Alpaslan Türkeş, Bülent Ecevit, Ahmet Mesut Yılmaz ve Recep Tayyip Erdoğan’ın Rize ilinde çekilmiş veya Rize’ye dair fotoğrafları kitaba renk katıyor. Az sayıda basılan kitaptan temin etmek isteyenler. İstanbul’da Fatih Sultan Kar (0535 335 98 45) ve Rize’de Mustafa Karali (0536 320 41 11) ile irtibata geçebilirler.

ESKİ BAŞBAKAN AHMET MESUT YILMAZ’DAN BİR ZAMANLAR RİZE KİTABINA ÖVGÜ


Bir Zamanlar Rize kitabının Yazarı Fatih Sultan Kar, Hemşerisi Eski Başbakan Ahmet Mesut Yılmaz’ı ziyaret ederek kitabını kendisine sundu.


Bir zamanlar Rize isimli kitabı inceleyen Eski Başbakan Yılmaz kitabın Rize şehir tarihi için çok önemli bir çalışma olduğunu belirterek “Böyle bir eseri büyük bir emeklerle ortaya koyan Fatih Sultan Kar’ı tebrik ediyorum” dedi.


Ziyaret Eski Başbakan Ahmet Mesut Yılmaz’ın Rize hatıraları ve Rize Tarihi üzerine yoğunlaştı.


Fatih Sultan Kar’ın Bir Zamanlar Rize kitabında Rize ilini ziyaret eden siyasi liderlerin fotoğraflar de yer alıyor. “Rize’yi Onurlandırdılar" başlığı altında Kazım Karabekir, Mustafa Kemal Atatürk, İsmet İnönü, Adnan Menderes, Süleyman Demirel, Necmettin Erbakan, Alpaslan Türkeş, Bülent Ecevit, Ahmet Mesut Yılmaz ve Recep Tayyip Erdoğan’ın Rize ilinde çekilmiş veya Rize’ye dair fotoğrafları kitaba renk katıyor.


Az sayıda basılan kitaptan temin etmek isteyenler. İstanbul’da Fatih Sultan Kar (0535 335 98 45) ve Rize’de Mustafa Karali (0536 320 41 11) ile irtibata geçebilirler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi