MHK'NİN YENİ BAŞKANI BELLİ OLDU.

Spor 25.08.2020 - 09:53, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2001+ kez okundu.
 

MHK'NİN YENİ BAŞKANI BELLİ OLDU.

Zekeriya Alp ve ekibinin istifasının ardından yeni Merkez Hakem Kurulu Serdar Tatlı oldu. Tatlı'nın başkanlığındaki yeni MHK'nin başkanvekili Metin Tokat olacak. MHK üyeleri ise Hikmet Öksüzoğlu, Mustafa Kamil Abitoğlu, Ahmet Erdoğan, Erol Ersoy, Kadir Tozlu, Nedim Göklü ve Mahmut Çetiner'den oluşacak. Zekeriya Alp ve ekibinin istifasının ardından gözler yeni sezondaki Merkez Hakem Kurulu'na çevrildi. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yönetimi 25 Ağustos Salı günü toplanarak yeni MHK'yı atayacak. Demirören Haber Ajansı'nın (DHA) haberine göre, Serdar Tatlı'nın başkanlığındaki yeni MHK'nin başkan vekili Metin Tokat olacak. MHK üyelerinin ise şu isimler olması bekleniyor: Hikmet Öksüzoğlu, Mustafa Kamil Abitoğlu, Ahmet Erdoğan, Erol Ersoy, Kadir Tozlu, Nedim Göklü, Mahmut Çetiner.   .

Zekeriya Alp ve ekibinin istifasının ardından yeni Merkez Hakem Kurulu Serdar Tatlı oldu. Tatlı'nın başkanlığındaki yeni MHK'nin başkanvekili Metin Tokat olacak. MHK üyeleri ise Hikmet Öksüzoğlu, Mustafa Kamil Abitoğlu, Ahmet Erdoğan, Erol Ersoy, Kadir Tozlu, Nedim Göklü ve Mahmut Çetiner'den oluşacak.


Zekeriya Alp ve ekibinin istifasının ardından gözler yeni sezondaki Merkez Hakem Kurulu'na çevrildi. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yönetimi 25 Ağustos Salı günü toplanarak yeni MHK'yı atayacak.

Demirören Haber Ajansı'nın (DHA) haberine göre, Serdar Tatlı'nın başkanlığındaki yeni MHK'nin başkan vekili Metin Tokat olacak.


MHK üyelerinin ise şu isimler olması bekleniyor: Hikmet Öksüzoğlu, Mustafa Kamil Abitoğlu, Ahmet Erdoğan, Erol Ersoy, Kadir Tozlu, Nedim Göklü, Mahmut Çetiner.

 

.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi