MHP'li Bulut'tan dolunun zarar verdiği köylerde inceleme

Siyaset 23.07.2019 - 12:12, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2427+ kez okundu.
 

MHP'li Bulut'tan dolunun zarar verdiği köylerde inceleme

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) Tokat Milletvekili Yücel Bulut, Zile ilçesine bağlı Eski Dağiçi ve Koçaş köylerini ziyaret ederek, dolu afetinden dolayı zarar gören çiftçilere geçmiş olsun dileklerinde bulundu.  MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut, Zile ilçesinde 1 hafta önce meydana gelen dolu yağışı nedeniyle Eski Dağiçi ve Koçaş köylerinde zarar gören tarım arazilerinde incelemede bulundu.   İnceleme sonrasında ise köy sakinleri ile bir araya gelen Bulut, çiftçilerin mağduriyetlerinin giderilmesi için yanlarında oldukları ifade ederek, "Çiftçilerimizin sorunlarını ve bizlerden taleplerini dinledik. Milliyetçi Hareket Partisi olarak her zaman köylümüzün çiftçimizin yanındayız. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi 'Köylü milletin efendisidir'. Üretimin her aşamasında alın teri döken çiftçilerimizin  yanındayız. Köy sakinlerimize tekrar geçmiş olsun diliyorum" dedi.  

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) Tokat Milletvekili Yücel Bulut, Zile ilçesine bağlı Eski Dağiçi ve Koçaş köylerini ziyaret ederek, dolu afetinden dolayı zarar gören çiftçilere geçmiş olsun dileklerinde bulundu.  MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut, Zile ilçesinde 1 hafta önce meydana gelen dolu yağışı nedeniyle Eski Dağiçi ve Koçaş köylerinde zarar gören tarım arazilerinde incelemede bulundu.

 

İnceleme sonrasında ise köy sakinleri ile bir araya gelen Bulut, çiftçilerin mağduriyetlerinin giderilmesi için yanlarında oldukları ifade ederek, "Çiftçilerimizin sorunlarını ve bizlerden taleplerini dinledik. Milliyetçi Hareket Partisi olarak her zaman köylümüzün çiftçimizin yanındayız. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi 'Köylü milletin efendisidir'. Üretimin her aşamasında alın teri döken çiftçilerimizin  yanındayız. Köy sakinlerimize tekrar geçmiş olsun diliyorum" dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi