MHP Tokat teşkilatından dayanışmaya tam destek

Karadeniz 31.03.2020 - 14:45, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2439+ kez okundu.
 

MHP Tokat teşkilatından dayanışmaya tam destek

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) Tokat Milletvekili Yücel Bulut, iki aylık maaşını Tokat’ta 60 aileye, bir maaşını da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı kampanyaya bağışlayacağını açıkladı.   Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında alınan tedbirlere ilişkin dün açıklamalarda bulundu. Erdoğan, virüsle mücadele kapsamında Milli dayanışma kampanyası başlattıklarını belirterek, kendisinin de yedi maaşını bağışlayarak bu kampanyaya destek olacağını söyledi. Bunun üzerine MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut ve MHP’li ilçe belediye başkanları da kampanyaya destek vereceklerini açıkladı. MHP Tokat milletvekili Yücel Bulut yaptığı açıklamada, "Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel başkanımızın çağrısına uyarak 2 aylık maaş tutarındaki meblağı teşkilatımız tarafından tespit edilecek Tokat ve ilçelerindeki ihtiyaç sahibi 60 aileye eşit olarak dağıtacağız. Ayrıca bir aylık Milletvekilliği maaşımı da Cumhurbaşkanlığı tarafından ilan edilen hesaba yatıracağım. Milletimizin ‘Biz Bize Yeteriz’ diyerek seferber olduğu bir dönemde vekili olduğum milletimle iftihar ediyorum. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde başlatılan kampanyaya parti olarak destek veriyoruz" dedi. Öte yandan Cumhurbaşkanın çağrısından sonra Tokat’ta MHP’li üç ilçe belediye başkanı Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl, Almus Belediye Başkanı Bekir Özer, Yeşilyurt Belediye Başkanı Muhsin Yılmaz da kampanyaya katıldı. Ayrıca Gökal Belediye Başkanı Osman Akbulut, Tanoba Belediye Başkanı Vural Özdemir, Serenli Belediye Başkanı Nurettin Keleş, Hatipli Belediye Başkanı Murat Cengiz, Bereketli Belediye Başkanı Necati Şahin, Çevreli Belediye Başkanı Sadi Soysal, Çat Belediye Başkanı Mustafa Coşar, Güryıldız Belediye Başkan Mustafa Özer de kampanyaya maaşları bağışlayarak destek verdi. 

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) Tokat Milletvekili Yücel Bulut, iki aylık maaşını Tokat’ta 60 aileye, bir maaşını da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı kampanyaya bağışlayacağını açıkladı.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında alınan tedbirlere ilişkin dün açıklamalarda bulundu. Erdoğan, virüsle mücadele kapsamında Milli dayanışma kampanyası başlattıklarını belirterek, kendisinin de yedi maaşını bağışlayarak bu kampanyaya destek olacağını söyledi. Bunun üzerine MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut ve MHP’li ilçe belediye başkanları da kampanyaya destek vereceklerini açıkladı. MHP Tokat milletvekili Yücel Bulut yaptığı açıklamada, "Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel başkanımızın çağrısına uyarak 2 aylık maaş tutarındaki meblağı teşkilatımız tarafından tespit edilecek Tokat ve ilçelerindeki ihtiyaç sahibi 60 aileye eşit olarak dağıtacağız. Ayrıca bir aylık Milletvekilliği maaşımı da Cumhurbaşkanlığı tarafından ilan edilen hesaba yatıracağım. Milletimizin ‘Biz Bize Yeteriz’ diyerek seferber olduğu bir dönemde vekili olduğum milletimle iftihar ediyorum. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde başlatılan kampanyaya parti olarak destek veriyoruz" dedi. Öte yandan Cumhurbaşkanın çağrısından sonra Tokat’ta MHP’li üç ilçe belediye başkanı Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl, Almus Belediye Başkanı Bekir Özer, Yeşilyurt Belediye Başkanı Muhsin Yılmaz da kampanyaya katıldı. Ayrıca Gökal Belediye Başkanı Osman Akbulut, Tanoba Belediye Başkanı Vural Özdemir, Serenli Belediye Başkanı Nurettin Keleş, Hatipli Belediye Başkanı Murat Cengiz, Bereketli Belediye Başkanı Necati Şahin, Çevreli Belediye Başkanı Sadi Soysal, Çat Belediye Başkanı Mustafa Coşar, Güryıldız Belediye Başkan Mustafa Özer de kampanyaya maaşları bağışlayarak destek verdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi