Minik Ali'nin koşu bandına sıkışan elini itfaiye kurtardı

Karadeniz 28.05.2019 - 15:58, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1952+ kez okundu.
 

Minik Ali'nin koşu bandına sıkışan elini itfaiye kurtardı

BOLU'da, 5 yaşındaki Ali Çağlar C.'nin koşu bandına sıkışan elini, itfaiye kurardı. Olay, saat 14.30 sıralarında Borazanlar Mahallesi 404'üncü Sokak’taki apartman dairesinde meydana geldi. Ali Çağlar C. evde oynarken, elini koşu bandına sıkıştırdı. Çocuğunun çığlıklarını duyan annesi, koşu bandını kapatarak 112 Acil ve itfaiyeyi aradı.    Gelen itfaiye ekibi, Ali Çağlar’ın elini sıkıştığı yerden kurtardı. Elinde ezilme olan Ali Çağlar C., ilk müdahalesinin ardından tedavisi için İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi'ne götürüldü. 

BOLU'da, 5 yaşındaki Ali Çağlar C.'nin koşu bandına sıkışan elini, itfaiye kurardı. Olay, saat 14.30 sıralarında Borazanlar Mahallesi 404'üncü Sokak’taki apartman dairesinde meydana geldi. Ali Çağlar C. evde oynarken, elini koşu bandına sıkıştırdı. Çocuğunun çığlıklarını duyan annesi, koşu bandını kapatarak 112 Acil ve itfaiyeyi aradı. 

 

Gelen itfaiye ekibi, Ali Çağlar’ın elini sıkıştığı yerden kurtardı. Elinde ezilme olan Ali Çağlar C., ilk müdahalesinin ardından tedavisi için İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi'ne götürüldü. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi