Motor tutkunları iftarda buluştu

Spor 27.05.2019 - 11:13, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1674+ kez okundu.
 

Motor tutkunları iftarda buluştu

TOKAT Motorem tarafından ikincisi düzenlenen iftar programında çevre illerden katılan yaklaşık 250 motor tutkunu bir araya geldi. Tokatlı motor tutkunları tarafından çevre illerdeki motor tutkunlarını bir araya getirmek için iftar programı düzenlendi. Tokat Motorem 2’nci geleneksel iftarı kent merkezi kuyumcular çarşısında yapıldı.   iftar programına yaklaşık 250 motor tutkunu katıldı. Çarşıya kurulan uzun iftar sofrası, motosiklet tutkunlarını ağırlarken, kalabalığa çarşıdan gelip geçenlerin ilgisi de yoğun oldu. Motorem geleneksel iftarına, Sivas Göktürk Moto Clup, Sivmok Sivas Motosiklet Kulübü, Amasya Mototeam, Amasya Şehzadeler, Amasya Hondamotomax, Erbaa My Enduro, Niksar My Enduro, Tokat Motosiklet ekibi, Turhal Motosiklet Kulübü, Sivas Enduro ekibi katıldı. Tokat Motorem ekibinden organizasyona önderlik eden Hüseyin Keskinviraj, bu yıl ikincisini düzenledikleri iftar programına katılımın oldukça yoğun olduğunu belirterek ''Katılımlarından dolayı tüm iki tekere gönül vermiş dostlarımızın yüreğine tekerine teşekkürler dileriz.   Biz kocaman bir aileyiz. 21-23 Haziran 2019 tarihleri arasında düzenlenecek olan Türkiye’yi kapsayan 1’inci Tokat Motosiklet Festivali yapıyoruz. Kamp ateşi, konser, Ballıca Mağarası ve Kaz Gölü gezisi, Ünlü motosiklet yarışçısı Kenan Sofuoğlu ile söyleşi, tarihi gondol ile Kanal Tokat turu, ödüllü yarışmalar, çekiliş ve hediyeler, yöresel halk oyunları gösterileri ile şenlik havasına unutulmaz bir festival hazırlığındayız. Festivalimize Tokat Motorem olarak tüm halkımızı davet ediyoruz'' dedi. 

TOKAT Motorem tarafından ikincisi düzenlenen iftar programında çevre illerden katılan yaklaşık 250 motor tutkunu bir araya geldi. Tokatlı motor tutkunları tarafından çevre illerdeki motor tutkunlarını bir araya getirmek için iftar programı düzenlendi. Tokat Motorem 2’nci geleneksel iftarı kent merkezi kuyumcular çarşısında yapıldı.

 

iftar programına yaklaşık 250 motor tutkunu katıldı. Çarşıya kurulan uzun iftar sofrası, motosiklet tutkunlarını ağırlarken, kalabalığa çarşıdan gelip geçenlerin ilgisi de yoğun oldu. Motorem geleneksel iftarına, Sivas Göktürk Moto Clup, Sivmok Sivas Motosiklet Kulübü, Amasya Mototeam, Amasya Şehzadeler, Amasya Hondamotomax, Erbaa My Enduro, Niksar My Enduro, Tokat Motosiklet ekibi, Turhal Motosiklet Kulübü, Sivas Enduro ekibi katıldı. Tokat Motorem ekibinden organizasyona önderlik eden Hüseyin Keskinviraj, bu yıl ikincisini düzenledikleri iftar programına katılımın oldukça yoğun olduğunu belirterek ''Katılımlarından dolayı tüm iki tekere gönül vermiş dostlarımızın yüreğine tekerine teşekkürler dileriz.

 

Biz kocaman bir aileyiz. 21-23 Haziran 2019 tarihleri arasında düzenlenecek olan Türkiye’yi kapsayan 1’inci Tokat Motosiklet Festivali yapıyoruz. Kamp ateşi, konser, Ballıca Mağarası ve Kaz Gölü gezisi, Ünlü motosiklet yarışçısı Kenan Sofuoğlu ile söyleşi, tarihi gondol ile Kanal Tokat turu, ödüllü yarışmalar, çekiliş ve hediyeler, yöresel halk oyunları gösterileri ile şenlik havasına unutulmaz bir festival hazırlığındayız. Festivalimize Tokat Motorem olarak tüm halkımızı davet ediyoruz'' dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi