MÜJDEYİ AVCI VERDİ . RİZE'YE MODERN BİR TESİS DAHA

Rize 30.05.2020 - 13:28, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2715+ kez okundu.
 

MÜJDEYİ AVCI VERDİ . RİZE'YE MODERN BİR TESİS DAHA

Rize'nin İkizdere ilçesinde yapımı olanan Spor salonunun ihalesi önceki gün Ankara'da gerçekleştii. Dönemin Rize Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa ÇELİK ve Rize Milletvekili Muhammed AVCI'nın yakından takip ettikleri spor salonu ihale süreci nihayet tamamlandı. 18 Firmanın Katılımı ile gerçekleşen İkizdere Spor Salonu Yapım İşi İkmal İhalesi  yasal değerlendirme süreçlerinin tamamlanmasındnın ardından yüklenici firmaya yer teslimi yapıılarak tamamlanacaktır. Rize Millertvekili Muhammed AVCI  sosyal medya hesabından yaptığı aşağıdaki  paylaşımla Salon ihalesinin yapıldığını duyurdu. İkizdere kapalı spor salonunuzun ihalesi gerçekleştirilmiştir. İkizdere’mize ve İkizdereli hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun! 

Rize'nin İkizdere ilçesinde yapımı olanan Spor salonunun ihalesi önceki gün Ankara'da gerçekleştii.


Dönemin Rize Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa ÇELİK ve Rize Milletvekili Muhammed AVCI'nın yakından takip ettikleri spor salonu ihale süreci nihayet tamamlandı.


18 Firmanın Katılımı ile gerçekleşen İkizdere Spor Salonu Yapım İşi İkmal İhalesi  yasal değerlendirme süreçlerinin tamamlanmasındnın ardından yüklenici firmaya yer teslimi yapıılarak tamamlanacaktır.


Rize Millertvekili Muhammed AVCI  sosyal medya hesabından yaptığı aşağıdaki  paylaşımla Salon ihalesinin yapıldığını duyurdu.


İkizdere kapalı spor salonunuzun ihalesi gerçekleştirilmiştir. İkizdere’mize ve İkizdereli hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun! 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi