Naz Mila'dan şaşırtan itiraf! Herşey reyting içindi. VİDEO

Magazin 22.10.2019 - 09:10, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 4191+ kez okundu.
 

Naz Mila'dan şaşırtan itiraf! Herşey reyting içindi. VİDEO

Evlilik programıyla adını duyuran Naz Mila'dan şaşırtan itiraf! Katıldığı evlilik programıyla adını duyuran Naz Mila, YouTube kanalında yayınladığı videoda programların iç yüzünü anlattı. Mila, programın kendi masraflarını karşıladığı için uzun süre canlı yayına çıktığını söyledi. Yıllar önce yayınlanan evlilik programlarıyla adını duyuran Naz Mila, YouTube kanalından yayınladığı videoda program hakkında tüm bilinmeyenleri ifşa etti. Programa para aldığı için devam ettiğini söyleyen Mila, kendisine talip olarak gelen kişilere de nasıl davrandığını anlattı. "MASRAFLARIMI ARABA BOYUTUNA ÇIKARTTIM VE KABUL ETTİLER" Naz Mila yayınladığı videosunda programın iç yüzünü şöyle anlattı "Ben 2015 yılında programa katıldım. Bir çocuğa talip olmuştum onunla biraz oyalandık. O zamanlar Yeşilköy'de oturuyordum. Evden programa gitmek zor oluyordu. Bırakmak istediğimde güzel bir mebla ile yol paramı karşılamak istedi, ben de kabul ettim. Her şeyi reyting için yapıyorlar ve kim reyting yapıyorsa onu getiriyorlar. . (HABERLER>)

Evlilik programıyla adını duyuran Naz Mila'dan şaşırtan itiraf!


Katıldığı evlilik programıyla adını duyuran Naz Mila, YouTube kanalında yayınladığı videoda programların iç yüzünü anlattı. Mila, programın kendi masraflarını karşıladığı için uzun süre canlı yayına çıktığını söyledi.


Yıllar önce yayınlanan evlilik programlarıyla adını duyuran Naz Mila, YouTube kanalından yayınladığı videoda program hakkında tüm bilinmeyenleri ifşa etti. Programa para aldığı için devam ettiğini söyleyen Mila, kendisine talip olarak gelen kişilere de nasıl davrandığını anlattı.

"MASRAFLARIMI ARABA BOYUTUNA ÇIKARTTIM VE KABUL ETTİLER"

Naz Mila yayınladığı videosunda programın iç yüzünü şöyle anlattı "Ben 2015 yılında programa katıldım. Bir çocuğa talip olmuştum onunla biraz oyalandık. O zamanlar Yeşilköy'de oturuyordum. Evden programa gitmek zor oluyordu. Bırakmak istediğimde güzel bir mebla ile yol paramı karşılamak istedi, ben de kabul ettim. Her şeyi reyting için yapıyorlar ve kim reyting yapıyorsa onu getiriyorlar. .

(HABERLER>)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi