NİHAYET.. RİZE HASRET KALDIĞI KARA KAVUŞTU

Rize 08.02.2020 - 14:59, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2010+ kez okundu.
 

NİHAYET.. RİZE HASRET KALDIĞI KARA KAVUŞTU

Dün akşamdan itibaren başlayan kar yağışı Rize'nin yüksek kesimlerinde etkili oldu. Bir çok yerleşim merkezinde kar yağışı dolayısı ile yollarda aksamalar meydana gelirken, Karayolları ekipleri kapanan yollarda çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor. Rize'de dün akşamdan itibaren başlayan yoğun kar yağışı Rize'nin yüksek kesimlerinde etkili olurken, Rize Merkezde'de üç yıl aradan sonra kar yağdı..Yüksekkesimlerde kar kalınlığı 80 cm ile 1 metreye yaklaşırkeniRize Merkezde 10 cm'ye ulaştı ... Yoğun kar yağışı sebebiyle Artvin, Rize, Gümüşhane ve Trabzon illerinde bin 19 köy ve mahalle yolu ulaşıma kapanırken, Kar yağışının en çok etkili olduğu Giresun’da 335, Trabzon’da 252, Artvin'de 105, Rize’de 198 ve Gümüşhane’de 129 köye ulaşım sağlanamıyor..... İl Özel İdaresi ekipleri kapalı olan yolları açmak için çalışmalarını sürdürürken, soğuk ve karlı havanın Salı gününe kadar bölgede etkili olması bekleniyor.

Dün akşamdan itibaren başlayan kar yağışı Rize'nin yüksek kesimlerinde etkili oldu.


Bir çok yerleşim merkezinde kar yağışı dolayısı ile yollarda aksamalar meydana gelirken, Karayolları ekipleri kapanan yollarda çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor.


Rize'de dün akşamdan itibaren başlayan yoğun kar yağışı Rize'nin yüksek kesimlerinde etkili olurken, Rize Merkezde'de üç yıl aradan sonra kar yağdı..Yüksekkesimlerde kar kalınlığı 80 cm ile 1 metreye yaklaşırkeniRize Merkezde 10 cm'ye ulaştı ...


Yoğun kar yağışı sebebiyle Artvin, Rize, Gümüşhane ve Trabzon illerinde bin 19 köy ve mahalle yolu ulaşıma kapanırken, Kar yağışının en çok etkili olduğu Giresun’da 335, Trabzon’da 252, Artvin'de 105, Rize’de 198 ve Gümüşhane’de 129 köye ulaşım sağlanamıyor.....


İl Özel İdaresi ekipleri kapalı olan yolları açmak için çalışmalarını sürdürürken, soğuk ve karlı havanın Salı gününe kadar bölgede etkili olması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi