Niksar Belediyesinden kilit parke çalışması

Karadeniz 17.06.2019 - 13:43, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1935+ kez okundu.
 

Niksar Belediyesinden kilit parke çalışması

TOKAT'ın Niksar İlçesi Belediyesi tarafından Cedit Mahallesi Cedit Sokak'ta yol kaplama çalışmalarına başlandı.  İlçe genelinde yapılan çalışmaları yerinde denetleyerek, ihtiyaç duyulan hizmetlerin tespitini yapan Başkan Özdilek Özcan, Fen işleri Müdürlüğünce Cedit Mahallesinde yürütülen parke döşeme çalışmalarını inceledi.   Çalışmayı sürdüren işçilerle sohbet ederek, çalışmalara ilişkin bilgiler alan Özcan, "Belediye olarak yaz-kış demeden, gece-gündüz demeden halkımızın hizmetindeyiz, Cedit Mahallemizde kilitli beton parke taşı döşeme çalışmalarımız devam ediyor.Belediye olarak sadece burada değil kırsal ve kent merkezi ayrımı gözetmeden çeşitli noktalarda Fen İşleri Müdürlüğümüzün ekipleri çalışmalar yapmaktadır. İlçemizin güzel insanları her şeyin en iyisine layık düşüncesiyle çalışmalarımız devam edecektir" dedi. 

TOKAT'ın Niksar İlçesi Belediyesi tarafından Cedit Mahallesi Cedit Sokak'ta yol kaplama çalışmalarına başlandı.  İlçe genelinde yapılan çalışmaları yerinde denetleyerek, ihtiyaç duyulan hizmetlerin tespitini yapan Başkan Özdilek Özcan, Fen işleri Müdürlüğünce Cedit Mahallesinde yürütülen parke döşeme çalışmalarını inceledi.

 

Çalışmayı sürdüren işçilerle sohbet ederek, çalışmalara ilişkin bilgiler alan Özcan, "Belediye olarak yaz-kış demeden, gece-gündüz demeden halkımızın hizmetindeyiz, Cedit Mahallemizde kilitli beton parke taşı döşeme çalışmalarımız devam ediyor.Belediye olarak sadece burada değil kırsal ve kent merkezi ayrımı gözetmeden çeşitli noktalarda Fen İşleri Müdürlüğümüzün ekipleri çalışmalar yapmaktadır. İlçemizin güzel insanları her şeyin en iyisine layık düşüncesiyle çalışmalarımız devam edecektir" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi