Nişan dönüşü kazada ölen anne ve çocukları, toprağa verildi

Karadeniz 10.09.2019 - 16:56, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2700+ kez okundu.
 

Nişan dönüşü kazada ölen anne ve çocukları, toprağa verildi

ANNE- OĞUL YUSUFELİ'NDE TOPRAĞA VERİLDİ   Gaziantep'teki nişan sonrası dönüş yolunda, Erzurum'da meydana gelen kazada hayatını kaybeden 5 kişilik aileden Umut Yasak (23) ile annesi Birgül Yasak (43) için de Yusufeli ilçesinde cenaze töreni düzenlendi. Yusufeli Merkez Camii'ndeki cenazeye, Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin, STK ve siyasi parti temsilcileri, ilçe belediye başkanları, aile fertleri ve çok sayıda kişi katıldı. Umut Yasak ile annesi Birgül Yasak'ın cenazeleri, ikindi vakti kılınan namazın ardından gözyaşlarıyla toprağa verildi.

ANNE- OĞUL YUSUFELİ'NDE TOPRAĞA VERİLDİ

 

Gaziantep'teki nişan sonrası dönüş yolunda, Erzurum'da meydana gelen kazada hayatını kaybeden 5 kişilik aileden Umut Yasak (23) ile annesi Birgül Yasak (43) için de Yusufeli ilçesinde cenaze töreni düzenlendi. Yusufeli Merkez Camii'ndeki cenazeye, Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin, STK ve siyasi parti temsilcileri, ilçe belediye başkanları, aile fertleri ve çok sayıda kişi katıldı. Umut Yasak ile annesi Birgül Yasak'ın cenazeleri, ikindi vakti kılınan namazın ardından gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi