Nişana katılan 13 kişide virüs tespit edildi, pazar yeri kapatıldı (2)

Türkiye 27.07.2020 - 14:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1523+ kez okundu.
 

Nişana katılan 13 kişide virüs tespit edildi, pazar yeri kapatıldı (2)

'TEDBİRLERİMİZİ ALDIK'   Artova'da, ilçe dışından misafirlerin de katıldığı bir nişan töreni sonrası 13 kişide koronavirüs tespit edilmesinin ardından ilçede tedbirler üst seviyeye çıkarıldı. Artova Belediyesi ekipleri, ilçe merkezinde cadde ve sokaklar ile çocuk parklarında dezenfeksiyon çalışması yaptı. Artova Belediye Başkanı Lütfi Yalçın çalışmalar hakkında DHA'ya bilgi verdi. İlçedeki vakaların kontrol altına alındığını belirten Yalçın, "İlçemizde bugüne kadar hiçbir vakaya rastlanmamıştı. Yapılan nişan merasimleri sonrası ilçemizde ilk vaka görülmeye başladı. Şu anda vakalar kontrol altına alındı. Belediyemiz olarak pandemi sürecinde dezenfekte çalışmaları, vatandaşlarımıza maske dağıtımı ve kurum ve kuruluşların dezenfekte edilmesi noktasında çalışmalarımız devam ediyor. O yüzden de şu ana kadar hiçbir koronavirüs vakasına rastlanılmamıştı. Şu anda çalışmalarımızı ve tedbirlerimizi bir tık daha yukarı çıkardık. Bugün açılması gereken sebze ve meyve pazarını ise açmadık" dedi.  

'TEDBİRLERİMİZİ ALDIK'

 

Artova'da, ilçe dışından misafirlerin de katıldığı bir nişan töreni sonrası 13 kişide koronavirüs tespit edilmesinin ardından ilçede tedbirler üst seviyeye çıkarıldı. Artova Belediyesi ekipleri, ilçe merkezinde cadde ve sokaklar ile çocuk parklarında dezenfeksiyon çalışması yaptı. Artova Belediye Başkanı Lütfi Yalçın çalışmalar hakkında DHA'ya bilgi verdi. İlçedeki vakaların kontrol altına alındığını belirten Yalçın, "İlçemizde bugüne kadar hiçbir vakaya rastlanmamıştı. Yapılan nişan merasimleri sonrası ilçemizde ilk vaka görülmeye başladı. Şu anda vakalar kontrol altına alındı. Belediyemiz olarak pandemi sürecinde dezenfekte çalışmaları, vatandaşlarımıza maske dağıtımı ve kurum ve kuruluşların dezenfekte edilmesi noktasında çalışmalarımız devam ediyor. O yüzden de şu ana kadar hiçbir koronavirüs vakasına rastlanılmamıştı. Şu anda çalışmalarımızı ve tedbirlerimizi bir tık daha yukarı çıkardık. Bugün açılması gereken sebze ve meyve pazarını ise açmadık" dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi