Öğretmenlere çocuğa bilinçli yaklaşım eğitimi

Eğitim 21.05.2019 - 14:43, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2483+ kez okundu.
 

Öğretmenlere çocuğa bilinçli yaklaşım eğitimi

TOKAT'ta okul öncesi, sınıf ve rehber öğretmenlere çocuğa bilinçli yaklaşım eğitimi verildi. Tokat’ın Pazar ilçesi ve kent merkezindeki okullarda görevli 116 okul öncesi, sınıf ve rehber öğretmene çocuğa bilinçli yaklaşım eğitimi verildi. Eğitim Dr. Cevdet Aykan Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesinde görevli Uzman Doktor Şahabettin Çetin, Uzman Doktor Nazlı Çetin ve Uzman Doktor Önder Küçük tarafından Tokat Rehberlik ve Araştırma Merkezinde ve Pazar Ayşe Ak Seda Sayan Çok Programlı Anadolu Lisesinde verildi.   Tokat İl Sağlık Müdür Ahmet Sümbül, ''Otizm, dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu, özel öğrenme güçlüğü ve madde bağımlısı çocukların tespit edilememesi veya geç tespit edilmesi konusunda öğretmenlerin bilinçlenmesi ve okul öncesi, sınıf ve rehber öğretmenlerin farkındalıklarını artırmak amacıyla yapıldı'' dedi.  

TOKAT'ta okul öncesi, sınıf ve rehber öğretmenlere çocuğa bilinçli yaklaşım eğitimi verildi. Tokat’ın Pazar ilçesi ve kent merkezindeki okullarda görevli 116 okul öncesi, sınıf ve rehber öğretmene çocuğa bilinçli yaklaşım eğitimi verildi. Eğitim Dr. Cevdet Aykan Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesinde görevli Uzman Doktor Şahabettin Çetin, Uzman Doktor Nazlı Çetin ve Uzman Doktor Önder Küçük tarafından Tokat Rehberlik ve Araştırma Merkezinde ve Pazar Ayşe Ak Seda Sayan Çok Programlı Anadolu Lisesinde verildi.

 

Tokat İl Sağlık Müdür Ahmet Sümbül, ''Otizm, dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu, özel öğrenme güçlüğü ve madde bağımlısı çocukların tespit edilememesi veya geç tespit edilmesi konusunda öğretmenlerin bilinçlenmesi ve okul öncesi, sınıf ve rehber öğretmenlerin farkındalıklarını artırmak amacıyla yapıldı'' dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi