OKULLAR TATİL . MAÇLAR SEYİRCİSİZ.

Türkiye 12.03.2020 - 19:10, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2143+ kez okundu.
 

OKULLAR TATİL . MAÇLAR SEYİRCİSİZ.

OKULLAR TATİL   KORONAVİRÜS TEDBİRLERİ KAPSAMINDA İLK VE IRTADERECELİ OKULLAR 16 MART 2020  TARİHİNDEN İTİBAREN BİR HAFTA SÜRE İLE TATİL EDİLDİ.   SONRASINA İSE UZAKTAN EĞİTİM VE İNTERNET ÜZERİNDEN DERSLER DEVAM EDECEK NİSAN AYI SONUNA KADAR MAÇLAR SEYİRCİSİZ OYNANACAK. Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında, Corona virüsü (Covid-19) salgınına karşı alınacak tedbirlere ilişkin Beştepe’de yapılan toplantı sona erdi. 5 saat süren toplantının ardından açıklama yapıldı OKULLAR TATİL EDİLDİ Toplantı bitmesinin ardından Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın açıklama yapıyor: * Cumhurbaşkanlığımızın başkanlığında bir dizi karar alındı. Orta ve lise okulları 16 Mart tarihinden itibaren bir hafta tatil edilecek. * 23 Mart tarihi itibariyle uzaktan eğitim yöntemiyle ve televizyon kanalından eğitimlerine devam edeceklerdir. Üniversiteler de 16 Mart’tan itibaren 3 hafta tatil edildi. * Spor müsabakaları Nisan sonuna kadar seyircisiz oynanacak. * Kamu personellerin yurt dışına çıkışları izne tabi olacak. * Vatandaşların da yurt dışı ziyaretlerini bir müddet ertelemeleri önerilmektedir. * Yurt dışından gelen vatandaşlarımızın da kendilerini 14 gün tecrit etmeleri önerilmektedir.

OKULLAR TATİL
 

KORONAVİRÜS TEDBİRLERİ KAPSAMINDA İLK VE IRTADERECELİ OKULLAR 16 MART 2020  TARİHİNDEN İTİBAREN BİR HAFTA SÜRE İLE TATİL EDİLDİ.
 

SONRASINA İSE UZAKTAN EĞİTİM VE İNTERNET ÜZERİNDEN DERSLER DEVAM EDECEK


NİSAN AYI SONUNA KADAR MAÇLAR SEYİRCİSİZ OYNANACAK.


Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında, Corona virüsü (Covid-19) salgınına karşı alınacak tedbirlere ilişkin Beştepe’de yapılan toplantı sona erdi. 5 saat süren toplantının ardından açıklama yapıldı


OKULLAR TATİL EDİLDİ


Toplantı bitmesinin ardından Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın açıklama yapıyor:


* Cumhurbaşkanlığımızın başkanlığında bir dizi karar alındı. Orta ve lise okulları 16 Mart tarihinden itibaren bir hafta tatil edilecek.


* 23 Mart tarihi itibariyle uzaktan eğitim yöntemiyle ve televizyon kanalından eğitimlerine devam edeceklerdir.


Üniversiteler de 16 Mart’tan itibaren 3 hafta tatil edildi.


* Spor müsabakaları Nisan sonuna kadar seyircisiz oynanacak.


* Kamu personellerin yurt dışına çıkışları izne tabi olacak.


* Vatandaşların da yurt dışı ziyaretlerini bir müddet ertelemeleri önerilmektedir.


* Yurt dışından gelen vatandaşlarımızın da kendilerini 14 gün tecrit etmeleri önerilmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi