ÖLÜMÜNÜN 92. YIL DÖNÜMÜNDE RİZE'DE TÖRENLE ANILDI

Rize 11.06.2020 - 14:03, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1953+ kez okundu.
 

ÖLÜMÜNÜN 92. YIL DÖNÜMÜNDE RİZE'DE TÖRENLE ANILDI

İPSİZ RECEP ÖLÜMÜNÜN 92. YIL DÖNÜMÜNDE ANILDI   Rizeli Kuva-ı Milliye kahramanı İpsiz Recep, ölümünün 92. yıl dönümünde Rize Sahil Parkı’nda düzenlenen törenle anıldı.   Rize Belediyesi tarafından organize edilen program, İpsiz Recep’in Sahil Parkında bulunan anıtı önünde yapıldı. Ölümünün 92. yıl dönümü anısına düzenlenen anma programına, Rize Vali Yardımcısı Abdullah Şen, Rize Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Genç, İl Kültür Müdürü İsmail Hocaoğlu ve vatandaşlar katıldı.   Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programın ardından İpsiz Recep’in hayatı ve milli mücadele sırasındaki yapmış olduğu kahramanlıklar katılımcılara aktarıldı. Program tüm şehitler ve milli mücadele kahramanlarının ruhuna Fatiha okunmasıyla son buldu.  

İPSİZ RECEP ÖLÜMÜNÜN 92. YIL DÖNÜMÜNDE ANILDI

 

Rizeli Kuva-ı Milliye kahramanı İpsiz Recep, ölümünün 92. yıl dönümünde Rize Sahil Parkı’nda düzenlenen törenle anıldı.

 

Rize Belediyesi tarafından organize edilen program, İpsiz Recep’in Sahil Parkında bulunan anıtı önünde yapıldı. Ölümünün 92. yıl dönümü anısına düzenlenen anma programına, Rize Vali Yardımcısı Abdullah Şen, Rize Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Genç, İl Kültür Müdürü İsmail Hocaoğlu ve vatandaşlar katıldı.

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programın ardından İpsiz Recep’in hayatı ve milli mücadele sırasındaki yapmış olduğu kahramanlıklar katılımcılara aktarıldı. Program tüm şehitler ve milli mücadele kahramanlarının ruhuna Fatiha okunmasıyla son buldu.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi