Ordu’da, Karadeniz Sahil Yolu boş kaldı

Karadeniz 23.05.2020 - 15:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2914+ kez okundu.
 

Ordu’da, Karadeniz Sahil Yolu boş kaldı

 ORDU’da 4 günlük sokağa çıkma yasağının ilk gününde parklar, meydanlar, caddeler ve sokaklar boş kaldı.  Koronavirüsle mücadele kapsamında 81 ilde uygulanan sokağa çıkma yasağı, Ordu’da da başladı. Yasakla birlikte kentin sokaklarına ve meydanlarına sessizlik hakim oldu.   Özellikle her yıl bayram öncesi yoğunluk oluşan Karadeniz Sahil Yolu sessizliğe büründü. Samsun'dan Sarp'a kadar, 6 il, 63 ilçe, 17 bucak merkezinin ortak kullanımındaki yol boş kaldı. Öte yandan yine kentte bayram öncesi yoğunluk yaşanan caddeler, parklar, meydanlar ve sokaklarda da görevliler dışında kimse görülmedi. Polisler ve bekçiler yaya olarak devreye gezerken, belediye ekipleri de sokaklarda onarım ve temizlik çalışması yaptı. 

 ORDU’da 4 günlük sokağa çıkma yasağının ilk gününde parklar, meydanlar, caddeler ve sokaklar boş kaldı.  Koronavirüsle mücadele kapsamında 81 ilde uygulanan sokağa çıkma yasağı, Ordu’da da başladı. Yasakla birlikte kentin sokaklarına ve meydanlarına sessizlik hakim oldu.

 

Özellikle her yıl bayram öncesi yoğunluk oluşan Karadeniz Sahil Yolu sessizliğe büründü. Samsun'dan Sarp'a kadar, 6 il, 63 ilçe, 17 bucak merkezinin ortak kullanımındaki yol boş kaldı. Öte yandan yine kentte bayram öncesi yoğunluk yaşanan caddeler, parklar, meydanlar ve sokaklarda da görevliler dışında kimse görülmedi. Polisler ve bekçiler yaya olarak devreye gezerken, belediye ekipleri de sokaklarda onarım ve temizlik çalışması yaptı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi