Ordu'da 'Macera Park' hizmete açıldı

Karadeniz 13.05.2019 - 15:28, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1950+ kez okundu.
 

Ordu'da 'Macera Park' hizmete açıldı

ORDU'nun Altınordu ilçesindeki 530 rakımlı Boztepe’de kurulan Macera Park, hizmete açıldı. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Macera Park, ilimizin marka değerine katkı sunacaktır” dedi.   Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından bölge turizmine katkı sunması amacıyla 530 rakımlı Boztepe'de hayata geçirilen Macera Park projesi tamamlandı, hizmet vermeye başladı. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, projenin kentin marka değerini yükselterek bölgedeki turizm çeşitliliğini de artıracağını belirtti. 11 bin 204 metrekarelik bir alanda uygulanan proje ile halkın eğlenip sportif aktiviteler gerçekleştirebileceğini de kaydeden Başkan Güler, “Yeşil, mavi, kırmızı zorluk  seviyesinde  3 adet macera parkuru yer almaktadır. Serbest düşüş, kader atlayışı, tırmanma duvarı ve zipline'in bulunduğu etkinlik kulesi, dev salıncak ve çocukların becerilerini geliştirebilecekleri gökkuşağı ve tavşan parkurunun bulunduğu Macera Park ilimizin marka değerine katkı sunacaktır. Eğlence tutkunlarını ağırlamaya hazır olan Macera Park ilimize ve bölgemize hayırlı olsun” diye konuştu.   Ramazan ayı boyunca sat 09.00 ile 22.00 saatleri arasında hizmet verecek olan parka giriş ücreti 5 lira olarak belirlenirken, 7 yaş ve altı çocuklardan ise giriş ücreti alınmayacağı belirtildi.   

ORDU'nun Altınordu ilçesindeki 530 rakımlı Boztepe’de kurulan Macera Park, hizmete açıldı. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Macera Park, ilimizin marka değerine katkı sunacaktır” dedi.

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından bölge turizmine katkı sunması amacıyla 530 rakımlı Boztepe'de hayata geçirilen Macera Park projesi tamamlandı, hizmet vermeye başladı. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, projenin kentin marka değerini yükselterek bölgedeki turizm çeşitliliğini de artıracağını belirtti. 11 bin 204 metrekarelik bir alanda uygulanan proje ile halkın eğlenip sportif aktiviteler gerçekleştirebileceğini de kaydeden Başkan Güler, “Yeşil, mavi, kırmızı zorluk  seviyesinde  3 adet macera parkuru yer almaktadır. Serbest düşüş, kader atlayışı, tırmanma duvarı ve zipline'in bulunduğu etkinlik kulesi, dev salıncak ve çocukların becerilerini geliştirebilecekleri gökkuşağı ve tavşan parkurunun bulunduğu Macera Park ilimizin marka değerine katkı sunacaktır. Eğlence tutkunlarını ağırlamaya hazır olan Macera Park ilimize ve bölgemize hayırlı olsun” diye konuştu.

 

Ramazan ayı boyunca sat 09.00 ile 22.00 saatleri arasında hizmet verecek olan parka giriş ücreti 5 lira olarak belirlenirken, 7 yaş ve altı çocuklardan ise giriş ücreti alınmayacağı belirtildi.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi