Ordu’da selin yaraları sarılıyor

Rize 25.08.2020 - 17:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1700+ kez okundu.
 

Ordu’da selin yaraları sarılıyor

ORDU’da geçen hafta sonu etkili olan sağanak yağmurun ardından, sahil kenarlarında biriken çöp ve hafriyatlar Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından temizleniyor. Ordu’da geçen hafta sonu sağanak yağmur etkili oldu. Derelerin taşması sonucu, sel sularıyla birlikte denize ulaşan çöp ve hafriyatlar sahilde kumsala vurdu. Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından sahillerin temizlenmesi için çalışma başlatıldı. Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, alt yapı ve üst yapı çalışmaları ile sel felaketine karşı hazırlıklı olduklarını belirterek,  “Büyükşehir Belediyesi olarak önceden aldığımız tedbirler sayesinde sel afetini en az hasarla atlattık. Ancak bazı noktalarda yaşanan sorunları ekiplerimiz ile birlikte çözüme kavuşturmak için çalışma başlattık. Bunun haricinde sel suları ile birlikte sahillerimize gelen çöpler ve odun parçaları ekiplerimizce temizleniyor. Yapacağımız genel temizlik sonrasında sahillerimiz eski görünümüne tekrar kavuşacak” dedi.   GİRESUN’A EKİP GÖNDERİLDİ Genel Sekreter Alp, Giresun’da da sel felaketi yaşandığını hatırlatarak, arama kurtarma çalışmaları için de bölgeye takviye ekip gönderdiklerini sözlerine ekledi. 

ORDU’da geçen hafta sonu etkili olan sağanak yağmurun ardından, sahil kenarlarında biriken çöp ve hafriyatlar Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından temizleniyor. Ordu’da geçen hafta sonu sağanak yağmur etkili oldu. Derelerin taşması sonucu, sel sularıyla birlikte denize ulaşan çöp ve hafriyatlar sahilde kumsala vurdu. Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından sahillerin temizlenmesi için çalışma başlatıldı. Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, alt yapı ve üst yapı çalışmaları ile sel felaketine karşı hazırlıklı olduklarını belirterek,  “Büyükşehir Belediyesi olarak önceden aldığımız tedbirler sayesinde sel afetini en az hasarla atlattık. Ancak bazı noktalarda yaşanan sorunları ekiplerimiz ile birlikte çözüme kavuşturmak için çalışma başlattık. Bunun haricinde sel suları ile birlikte sahillerimize gelen çöpler ve odun parçaları ekiplerimizce temizleniyor. Yapacağımız genel temizlik sonrasında sahillerimiz eski görünümüne tekrar kavuşacak” dedi.

 

GİRESUN’A EKİP GÖNDERİLDİ Genel Sekreter Alp, Giresun’da da sel felaketi yaşandığını hatırlatarak, arama kurtarma çalışmaları için de bölgeye takviye ekip gönderdiklerini sözlerine ekledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi