Ormanda ıhlamur toplarken öldü

Karadeniz 03.07.2020 - 15:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2521+ kez okundu.
 

Ormanda ıhlamur toplarken öldü

BARTIN’da dün ıhlamur toplamak için ormana gittikten sonra kendisinden haber alınamayan Alaattin Keskin (60), ıhlamur ağacının altında ölü bulundu. Merkeze bağlı Şarköy köyü Boğaz Mahallesi’nde yaşayan 3 çocuk babası Alaattin Keskin, dün ıhlamur toplamak için ormana gitti.   Alaattin Keskin’in akşam eve gelmemesi üzerine ailesi durumu jandarmaya bildirdi. Köye gelen jandarma ekipleri, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri ve köylüler ormanlık alanda arama çalışması başlattı. Bu sabah arama çalışmalarına iz takip köpeği ile devam edildi. 80 kişilik arama ekibin yaptığı çalışmalar sırasında Alaattin Keskin, köye yaklaşık 2,5 kilometre uzaklıkta ıhlamur ağacının altında ölü bulundu. İlk belirlemelere göre rahatsızlığı nedeniyle yaşamını yitirdiği belirtilen Alaattin Keskin’in cenazesi, otopsi için Bartın Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı.

BARTIN’da dün ıhlamur toplamak için ormana gittikten sonra kendisinden haber alınamayan Alaattin Keskin (60), ıhlamur ağacının altında ölü bulundu. Merkeze bağlı Şarköy köyü Boğaz Mahallesi’nde yaşayan 3 çocuk babası Alaattin Keskin, dün ıhlamur toplamak için ormana gitti.

 

Alaattin Keskin’in akşam eve gelmemesi üzerine ailesi durumu jandarmaya bildirdi. Köye gelen jandarma ekipleri, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri ve köylüler ormanlık alanda arama çalışması başlattı. Bu sabah arama çalışmalarına iz takip köpeği ile devam edildi. 80 kişilik arama ekibin yaptığı çalışmalar sırasında Alaattin Keskin, köye yaklaşık 2,5 kilometre uzaklıkta ıhlamur ağacının altında ölü bulundu. İlk belirlemelere göre rahatsızlığı nedeniyle yaşamını yitirdiği belirtilen Alaattin Keskin’in cenazesi, otopsi için Bartın Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi