Ormanlık alanda gezintiye çıktı, kayboldu

Karadeniz 12.08.2019 - 14:56, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2726+ kez okundu.
 

Ormanlık alanda gezintiye çıktı, kayboldu

SAMSUN'da, 6 gün önce, ormanlık alanda yürüyüşe çıkan, bir daha da kendisinden haber alınamayan Kutsi Akıcı (58) aranıyor. Bir süre önce kalp ameliyatı olan Kutsi Alıcı, geçirdiği operasyonun ardından Tekkeköy ilçesi Arkeoloji Vadisi'ndeki ormanlık alanda sık sık yürüyüş yapmaya başladı. 6 Ağustos günü, yine yürüyüşe çıkan Alıcı, geri dönmedi.   Endişelenen yakınlarının ihbarı üzerine bölgeye jandarma ve AFAD ekipleri sevk edildi. Ekipler, Kutsi Alıcı'yı bulmak için arama kurtarma çalışması başlattı. Yabani hayvanların da bölgede yapılan arama çalışmalarından şu ana kadar sonuç alınamadı. Arama çalışmalarının sürdüğü bildirildi. 

SAMSUN'da, 6 gün önce, ormanlık alanda yürüyüşe çıkan, bir daha da kendisinden haber alınamayan Kutsi Akıcı (58) aranıyor. Bir süre önce kalp ameliyatı olan Kutsi Alıcı, geçirdiği operasyonun ardından Tekkeköy ilçesi Arkeoloji Vadisi'ndeki ormanlık alanda sık sık yürüyüş yapmaya başladı. 6 Ağustos günü, yine yürüyüşe çıkan Alıcı, geri dönmedi.

 

Endişelenen yakınlarının ihbarı üzerine bölgeye jandarma ve AFAD ekipleri sevk edildi. Ekipler, Kutsi Alıcı'yı bulmak için arama kurtarma çalışması başlattı. Yabani hayvanların da bölgede yapılan arama çalışmalarından şu ana kadar sonuç alınamadı. Arama çalışmalarının sürdüğü bildirildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi