Ortaokul öğretmeni evinde asılı bulundu

Türkiye 12.04.2020 - 19:26, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1608+ kez okundu.
 

Ortaokul öğretmeni evinde asılı bulundu

Avcılar'da ortaokul öğretmeni evinde asılı bulundu   Avcılar’da ortaokul öğretmeni Aynur N. S., evinde kalorifer borusuna bağlı iple asılı bulundu. Polisin, psikolojik rahatsızlığı olduğu ileri sürülen kadının intihar etmiş olduğu üzerinde durduğu öğrenildi.   Olay, dün gece Denizköşkler Mahallesi’ndeki bir sitede meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bir otomasyon şirketinin ortaklarından Arif S., iş seyahati nedeniyle bulunduğu Kırşehir’den defalarca aramasına rağmen eşine ulaşamadı.   Arif S., bunun üzerine oturdukları sitenin güvenlik görevlisinden evlerini kontrol etmelerini istedi. Giriş katındaki evin ışıklarının açık olduğunu gören görevli, kapıyı çalmasına rağmen açan olmayınca karşı dairelerden birinden içeriye bakmalarını istedi. Dışarıdan pencereden bakıldığında ise, kadının kalorifer borusuna bağlanmıış ipte asılı olduğu görüldü ve hemen polis ile 112 Acil Sağlık ekiplerine haber verildi.             Sevk edilen ekipler bir ortaokulda öğretmen olduğu belirlenen Aynur N. S.’nin hayatını kaybettiğini tespit etti. Evde çalışma başlatan olay yeri inceleme ekiplerinin, pskololojik rahatsızlığı olduğu ileri sürülen kadının intihar etmiş olabileceği üzerinde durduğu, olayı çok yönlü soruşturduğu öğrenildi. Bu arada olayı duyunca gelen bir kadın gözyaşı döktü.

Avcılar'da ortaokul öğretmeni evinde asılı bulundu

 

Avcılar’da ortaokul öğretmeni Aynur N. S., evinde kalorifer borusuna bağlı iple asılı bulundu. Polisin, psikolojik rahatsızlığı olduğu ileri sürülen kadının intihar etmiş olduğu üzerinde durduğu öğrenildi.

 

Olay, dün gece Denizköşkler Mahallesi’ndeki bir sitede meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bir otomasyon şirketinin ortaklarından Arif S., iş seyahati nedeniyle bulunduğu Kırşehir’den defalarca aramasına rağmen eşine ulaşamadı.

 

Arif S., bunun üzerine oturdukları sitenin güvenlik görevlisinden evlerini kontrol etmelerini istedi. Giriş katındaki evin ışıklarının açık olduğunu gören görevli, kapıyı çalmasına rağmen açan olmayınca karşı dairelerden birinden içeriye bakmalarını istedi. Dışarıdan pencereden bakıldığında ise, kadının kalorifer borusuna bağlanmıış ipte asılı olduğu görüldü ve hemen polis ile 112 Acil Sağlık ekiplerine haber verildi.

 

 

 

 

 

 

Sevk edilen ekipler bir ortaokulda öğretmen olduğu belirlenen Aynur N. S.’nin hayatını kaybettiğini tespit etti. Evde çalışma başlatan olay yeri inceleme ekiplerinin, pskololojik rahatsızlığı olduğu ileri sürülen kadının intihar etmiş olabileceği üzerinde durduğu, olayı çok yönlü soruşturduğu öğrenildi. Bu arada olayı duyunca gelen bir kadın gözyaşı döktü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi