OTOMOBİL ALEV ALEV YANDI

Karadeniz 02.04.2020 - 15:45, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2568+ kez okundu.
 

OTOMOBİL ALEV ALEV YANDI

BOLU'da, TEM Otoyolu'nun Bolu Dağı mevkiinde alev alev yanan otomobil kullanılamaz hale geldi.    Yangın, dün gece saatlerinde TEM Otoyolu'nun Bolu Dağı mevkiinde meydana geldi. Ankara yönüne giden Tuncay Özyavuz yönetimindeki 34 V 5830 plakalı otomobil, bilinmeyen bir nedenle yanmaya başladı. Yangını gören diğer sürücülerin aramasıyla olay yerine 112 Acil ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangın itfaiyenin müdahalesi ile söndürüldü. Araç kullanılamaz hale geldi.  

BOLU'da, TEM Otoyolu'nun Bolu Dağı mevkiinde alev alev yanan otomobil kullanılamaz hale geldi. 

 

Yangın, dün gece saatlerinde TEM Otoyolu'nun Bolu Dağı mevkiinde meydana geldi. Ankara yönüne giden Tuncay Özyavuz yönetimindeki 34 V 5830 plakalı otomobil, bilinmeyen bir nedenle yanmaya başladı. Yangını gören diğer sürücülerin aramasıyla olay yerine 112 Acil ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangın itfaiyenin müdahalesi ile söndürüldü. Araç kullanılamaz hale geldi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi