PINARBAŞ’IN ANNESİ PAZAR’DA DUALARLA TOPRAĞA VERİLDİ

Vefat 15.09.2019 - 15:42, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1657+ kez okundu.
 

PINARBAŞ’IN ANNESİ PAZAR’DA DUALARLA TOPRAĞA VERİLDİ

Tedavi gördüğü hastanede yaşlılığa bağlı sağlık sorunları neticesi hakkın rahmetine kavuşan, Çaykur Genel Müdür Yardımcısı ve YK Üyesi Süleyman PINARBAŞ ile Çaykur Ankara Pazarlama ve Üretim Bölge Müdürü İsmail Pınarbaş kardeşlerin annesi Hatice Pınarbaş  (92) dua ve gözyaşlarıyla toprağa verildi. Pınarbaş kardeşlerin anneleri ve Taşçı ailesinin halaları merhume Hatice Pınarbaş’ın cenazesi, Rize’nin Pazar İlçesi Merkez Sahil Camii’nde öğlen namazı sonrasında kılınan cenaze namazının ardından, Pazar Sivrikale köyündeki aile mezarlığında toprağa verildi. Çaykur Genel Müdür Yardımcısı Süleyman Pınarbaş ve Çaykur Ankara Bölge Müdürü İsmail Pınarbaş kardeşlerin rahmetli anneleri Hatice Pınarbaşı’ın cenazesine, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Çaykur Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim, Pazar Kaymakamı Ayhan Terzi, Ak Parti Rize İl Başkan Yardımcıları Ali Haydar Er, Abdülaziz Uzun, Pazar İlçe Belediye Başkanı Dr. Ahmet Basa, Milli Eğitim Bakanlığı Müşaviri Dursun Ali Taşçı, Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Hasan Kartal, Çaykur Genel Müdür Yardımcısı Dr. Turgay Turna, Çaykur YK Üyeleri İsmail Soba, Ali Kemal Yıldız, Öz Gıda İş Sendikası Doğu Karadeniz Şube Başkanı Hasan Fehmi Bursalı, Güneysu Belediye Başkanı Rıfat Özer, Rize Kent Konseyi Başkanı Sadullah Köse, RTB Genel Sekreteri İsmail Kocaman, Çaykur Eski Genel Müdürü Yardımcıları Yunus Kaldırım, Osman Keser ve çok sayıda Çaykur Dairesi Başkanları, Çaykur Çay Fabrikası Müdürleri, Çaykur Bölge Müdürleri, Çaykur Bayileri ve yüzlerce Çaykur personeliyle, Pazar halkı, Pazar esnafı, STK ve Vakıf temsilcileriyle birlikte kalabalık bir cemaat topluluğu katıldı. Merhumenin cenaze namazını ve duasını Pazar Sahil Camii İmam Hatibi torunu Cemal Taşçı hoca yerine getiren kişi oldu. 

Tedavi gördüğü hastanede yaşlılığa bağlı sağlık sorunları neticesi hakkın rahmetine kavuşan, Çaykur Genel Müdür Yardımcısı ve YK Üyesi Süleyman PINARBAŞ ile Çaykur Ankara Pazarlama ve Üretim Bölge Müdürü İsmail Pınarbaş kardeşlerin annesi Hatice Pınarbaş  (92) dua ve gözyaşlarıyla toprağa verildi.


Pınarbaş kardeşlerin anneleri ve Taşçı ailesinin halaları merhume Hatice Pınarbaş’ın cenazesi, Rize’nin Pazar İlçesi Merkez Sahil Camii’nde öğlen namazı sonrasında kılınan cenaze namazının ardından, Pazar Sivrikale köyündeki aile mezarlığında toprağa verildi.


Çaykur Genel Müdür Yardımcısı Süleyman Pınarbaş ve Çaykur Ankara Bölge Müdürü İsmail Pınarbaş kardeşlerin rahmetli anneleri Hatice Pınarbaşı’ın cenazesine, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Çaykur Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim, Pazar Kaymakamı Ayhan Terzi, Ak Parti Rize İl Başkan Yardımcıları Ali Haydar Er, Abdülaziz Uzun, Pazar İlçe Belediye Başkanı Dr. Ahmet Basa, Milli Eğitim Bakanlığı Müşaviri Dursun Ali Taşçı, Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Hasan Kartal, Çaykur Genel Müdür Yardımcısı Dr. Turgay Turna, Çaykur YK Üyeleri İsmail Soba, Ali Kemal Yıldız, Öz Gıda İş Sendikası Doğu Karadeniz Şube Başkanı Hasan Fehmi Bursalı, Güneysu Belediye Başkanı Rıfat Özer, Rize Kent Konseyi Başkanı Sadullah Köse, RTB Genel Sekreteri İsmail Kocaman, Çaykur Eski Genel Müdürü Yardımcıları Yunus Kaldırım, Osman Keser ve çok sayıda Çaykur Dairesi Başkanları, Çaykur Çay Fabrikası Müdürleri, Çaykur Bölge Müdürleri, Çaykur Bayileri ve yüzlerce Çaykur personeliyle, Pazar halkı, Pazar esnafı, STK ve Vakıf temsilcileriyle birlikte kalabalık bir cemaat topluluğu katıldı. Merhumenin cenaze namazını ve duasını Pazar Sahil Camii İmam Hatibi torunu Cemal Taşçı hoca yerine getiren kişi oldu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi