Parayı görüp, kadınla tanışınca, bir de makam; başımızı döndürdü

Siyaset 09.10.2019 - 09:42, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2445+ kez okundu.
 

Parayı görüp, kadınla tanışınca, bir de makam; başımızı döndürdü

Dilipak: Parayı görüp, kadınla tanışınca, bir de makam; başımızı döndürdü Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak bugünkü köşesinde 'Yes-hill feministler' başlıklı bir yazı yazdı. Dilipak yazısında, "Belki hâlâ laiklikten hâlâ haz etmiyoruz ama ciddi anlamda sekülerleştik" ifadelerini kullandı. Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak bugünkü köşesinde 'Yes-hill feministler' başlıklı bir yazı yazdı.   Dilipak yazısında, "CHP bizi laikleştiremedi ama, parayı görüp, kadınla tanışınca, bir de makam; başımızı döndürdü, liberalleştik, deist olduk, agnostik olduk, belki hâlâ laiklikten hâlâ haz etmiyoruz ama ciddi anlamda sekülerleştik" dedi.   Dilipak'ın yazısının ilgili bölümü şu şekilde:    Birileri, bize en güçlü olduğumuzu sandığımız yerden saldırıyor. Hiç düşünür mü idiniz, başörtülü-sakallı feministler, liberaller, Kemalistler, sosyalistler çıkacak bir gün! Bu halk AK Parti’ye niye oy verdi? Peki bu işadamı kılıklı yamyamlar, halkın değerlerini hiçe sayan politikacılar, bürokratlar, kim! Ne zaman, nasıl geldiler oralara. İmam-Hatip diyorduk, İlahiyat diyorduk, bunlar mı güzel örnek olacak! Birkaç tekil örnek yeterli mi başarı için!   Buralarda namaz kılan sayısı yüzde kaç biliyor musunuz!? Deist, agnostik, bey namaz bir sürü abuk subuk adamın buralarda ne işi var! STK’larımız, kurslarımız, cemaat diye bir şey var zannediyorduk! Geldiğimiz durum ortada.   CHP bizi laikleştiremedi ama, parayı görüp, kadınla tanışınca, bir de makam; başımızı döndürdü, liberalleştik, deist olduk, agnostik olduk, belki hâlâ laiklikten hâlâ haz etmiyoruz ama ciddi anlamda sekülerleştik. CHP’den daha başarılı olduk bu konuda. Aslında FETÖ misyonu itibarı ile başarılı. Bunu “The Cemaat” eli ile bir yere kadar getirdiler ama süreç kesintisiz devam ediyor. Milliyetçi, muhafazakar, sağcı” dediklerimiz zaten onlar tâ işin başından “Folk İslam”a teslim olmuşlardı. Başörtüsü bir gelenek olarak onların hayatında varlığını hep sürdürdü. Kemalistler açısından da rejim için bir tehdit oluşturmuyordu zaten.

Dilipak: Parayı görüp, kadınla tanışınca, bir de makam; başımızı döndürdü Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak bugünkü köşesinde 'Yes-hill feministler' başlıklı bir yazı yazdı. Dilipak yazısında, "Belki hâlâ laiklikten hâlâ haz etmiyoruz ama ciddi anlamda sekülerleştik" ifadelerini kullandı.



Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak bugünkü köşesinde 'Yes-hill feministler' başlıklı bir yazı yazdı.

 

Dilipak yazısında, "CHP bizi laikleştiremedi ama, parayı görüp, kadınla tanışınca, bir de makam; başımızı döndürdü, liberalleştik, deist olduk, agnostik olduk, belki hâlâ laiklikten hâlâ haz etmiyoruz ama ciddi anlamda sekülerleştik" dedi.

 

Dilipak'ın yazısının ilgili bölümü şu şekilde: 

 

Birileri, bize en güçlü olduğumuzu sandığımız yerden saldırıyor. Hiç düşünür mü idiniz, başörtülü-sakallı feministler, liberaller, Kemalistler, sosyalistler çıkacak bir gün! Bu halk AK Parti’ye niye oy verdi? Peki bu işadamı kılıklı yamyamlar, halkın değerlerini hiçe sayan politikacılar, bürokratlar, kim! Ne zaman, nasıl geldiler oralara. İmam-Hatip diyorduk, İlahiyat diyorduk, bunlar mı güzel örnek olacak! Birkaç tekil örnek yeterli mi başarı için!

 

Buralarda namaz kılan sayısı yüzde kaç biliyor musunuz!? Deist, agnostik, bey namaz bir sürü abuk subuk adamın buralarda ne işi var! STK’larımız, kurslarımız, cemaat diye bir şey var zannediyorduk! Geldiğimiz durum ortada.

 

CHP bizi laikleştiremedi ama, parayı görüp, kadınla tanışınca, bir de makam; başımızı döndürdü, liberalleştik, deist olduk, agnostik olduk, belki hâlâ laiklikten hâlâ haz etmiyoruz ama ciddi anlamda sekülerleştik. CHP’den daha başarılı olduk bu konuda. Aslında FETÖ misyonu itibarı ile başarılı. Bunu “The Cemaat” eli ile bir yere kadar getirdiler ama süreç kesintisiz devam ediyor. Milliyetçi, muhafazakar, sağcı” dediklerimiz zaten onlar tâ işin başından “Folk İslam”a teslim olmuşlardı. Başörtüsü bir gelenek olarak onların hayatında varlığını hep sürdürdü. Kemalistler açısından da rejim için bir tehdit oluşturmuyordu zaten.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi