REKTÖR'DEN RİZE İL GENEL MECLİSİNE ZİYARET

Rize 06.02.2020 - 14:14, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1940+ kez okundu.
 

REKTÖR'DEN RİZE İL GENEL MECLİSİNE ZİYARET

REKTÖR KARAMAN’DAN İL GENEL MECLİSİNE ZİYARET Rize İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Türüt başkanlığında yapılan meclis toplantısının konuğu Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman oldu. İl Genel Meclisi Şubat toplantılarının dördüncü birleşimindeki oturuma İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Yunus Emre Ayar, Meclis Üyeleri ve Birim Müdürleri katıldı. Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, konuk olduğu toplantıda üniversitenin kuruluşu olan 2006 yılından 2020 yılına kadar olan süreçteki idari yapısı, akademik durumu, öğrenci sayısındaki değişimi, ile sağladığı katkı ve bu süre içerisindeki gelişimi hakkında meclis üyelerine bilgi verdi. Amaçlarının isimlerini üniversiteye bahşeden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın isimlerine layık, yurt içinde ve yurt dışında tercih edilen nitelikli bir üniversite oluşturmak olduğunu ifade eden Rektör Karaman “ bu bağlamda bizlere her daim destek veren başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Üniversitemiz Geliştirme Vakfı Başkan ve Üyelerine, İlimizin Milletvekillerine, Başta Valiliğimiz ve Belediyemiz olmak üzere tüm kamu kurum ve kuruluşlarına, bizleri bu gün konuk eden ve Üniversitemizi anlatma imkanı veren İl Genel Meclisinin değerli başkanı ile siz değerli meclis üyelerine, ilimizdeki stk’lara, öğrencilerimize kucak açan Rize Halkına şahsım ve Üniversitemiz adına teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum” dedi. Meclis Başkanı İbrahim Türüt ise meclis toplantısındaki konuşmasında R.T.E Üniversitesinin Rize’nin yükselen bir değeri olduğunu ifade ederek “Üniversitemiz, Rektörümüzün öncülüğünde gerek fiziki ve sosyal yapısı gerekse akademik başarısı ve öğrenci durumu bakımından her geçen yıl kalitesini arttırmaya devam ediyor. İlimizin en güzide kurumlarından olan üniversitemiz, her kesimin ortak paydası olması hasebiyle bizler de meclis olarak her daim üniversitemizin yanında olduğumuzu bir kez daha belirtmek isterim. Bu bağlamda meclisimize katılmaları ve verdiği değerli bilgilerden ötürü Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Karaman’a şahsım ve meclisimiz adına teşekkür ediyor, üniversite olarak başarılarının artarak devam etmesini temenni ediyorum.” şeklinde konuştu. Rektör Karaman toplantının ardından Başkan Türüt’e, Üniversite tarafından hazırlanan iki ciltlik “Cumhuriyet Döneminde Rize” isimli kitap hediye ederken, Başkan Türüt’ ise İl Genel Meclisinin de destekleriyle hazırlanan “Bir Zamanlar Rize” isimli kitabı Rektör Karaman’a takdim etti.

REKTÖR KARAMAN’DAN İL GENEL MECLİSİNE ZİYARET


Rize İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Türüt başkanlığında yapılan meclis toplantısının konuğu Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman oldu.


İl Genel Meclisi Şubat toplantılarının dördüncü birleşimindeki oturuma İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Yunus Emre Ayar, Meclis Üyeleri ve Birim Müdürleri katıldı.


Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, konuk olduğu toplantıda üniversitenin kuruluşu olan 2006 yılından 2020 yılına kadar olan süreçteki idari yapısı, akademik durumu, öğrenci sayısındaki değişimi, ile sağladığı katkı ve bu süre içerisindeki gelişimi hakkında meclis üyelerine bilgi verdi.


Amaçlarının isimlerini üniversiteye bahşeden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın isimlerine layık, yurt içinde ve yurt dışında tercih edilen nitelikli bir üniversite oluşturmak olduğunu ifade eden Rektör Karaman “ bu bağlamda bizlere her daim destek veren başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Üniversitemiz Geliştirme Vakfı Başkan ve Üyelerine, İlimizin Milletvekillerine, Başta Valiliğimiz ve Belediyemiz olmak üzere tüm kamu kurum ve kuruluşlarına, bizleri bu gün konuk eden ve Üniversitemizi anlatma imkanı veren İl Genel Meclisinin değerli başkanı ile siz değerli meclis üyelerine, ilimizdeki stk’lara, öğrencilerimize kucak açan Rize Halkına şahsım ve Üniversitemiz adına teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum” dedi.


Meclis Başkanı İbrahim Türüt ise meclis toplantısındaki konuşmasında R.T.E Üniversitesinin Rize’nin yükselen bir değeri olduğunu ifade ederek “Üniversitemiz, Rektörümüzün öncülüğünde gerek fiziki ve sosyal yapısı gerekse akademik başarısı ve öğrenci durumu bakımından her geçen yıl kalitesini arttırmaya devam ediyor. İlimizin en güzide kurumlarından olan üniversitemiz, her kesimin ortak paydası olması hasebiyle bizler de meclis olarak her daim üniversitemizin yanında olduğumuzu bir kez daha belirtmek isterim. Bu bağlamda meclisimize katılmaları ve verdiği değerli bilgilerden ötürü Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Karaman’a şahsım ve meclisimiz adına teşekkür ediyor, üniversite olarak başarılarının artarak devam etmesini temenni ediyorum.” şeklinde konuştu.


Rektör Karaman toplantının ardından Başkan Türüt’e, Üniversite tarafından hazırlanan iki ciltlik “Cumhuriyet Döneminde Rize” isimli kitap hediye ederken, Başkan Türüt’ ise İl Genel Meclisinin de destekleriyle hazırlanan “Bir Zamanlar Rize” isimli kitabı Rektör Karaman’a takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi