Reşat Kasap yeni Görevine Başladı.

Rize 07.05.2019 - 17:19, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 3482+ kez okundu.
 

Reşat Kasap yeni Görevine Başladı.

Rize Belediye eski Başkanı reşat Kasap Üniversitedeki görevine döndü 2014 Mahalli idareler seçimlerinde görev yaptı Ankara Gazi Üniversitesindeki görevinden istifa ederek Rize Belediye Başkan adayı olan ve 2019 yılına kadar da Rize Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Prof.Dr.Reşat Kasap bugün itibarıyla Ankara Gazi Üniversitesindeki eski görevine geri döndü. Göreve başladığını sosyal medya hesabından duyuran Reşat Kasap hocamıza yöne görevinde başarılar diliyoruz

Rize Belediye eski Başkanı reşat Kasap Üniversitedeki görevine döndü


2014 Mahalli idareler seçimlerinde görev yaptı Ankara Gazi Üniversitesindeki görevinden istifa ederek Rize Belediye Başkan adayı olan ve 2019 yılına kadar da Rize Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Prof.Dr.Reşat Kasap bugün itibarıyla Ankara Gazi Üniversitesindeki eski görevine geri döndü.


Göreve başladığını sosyal medya hesabından duyuran Reşat Kasap hocamıza yöne görevinde başarılar diliyoruz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi